Campus De Nayer

Campus De Nayer is de technologiecampus bij uitstek, gelegen in Sint-Katelijne-Waver op de as Antwerpen-Brussel. De campus heeft een rijke traditie in technologische opleidingen (Thomas More) en ingenieursopleidingen (KU Leuven) met een reputatie tot ver buiten de regio. 

Jaarlijks komen meer dan 230 bedrijven langs op de jobbeurs om laatstejaars te rekruteren en voorlaatstejaars bachelor- en masterproeven aan te bieden.

Ook de hoogtechnologische laboratoria van vzw Product Certificatie Centrum Labo De Nayer en vzw Lascentrum zijn op de campus gevestigd.

Omwille van de uitstekende bereikbaarheid en de moderne faciliteiten wordt de campus regelmatig gebruikt door bedrijven en organisaties voor bijscholingen, opleidingsdagen, congressen, studiedagen, productvoorstellingen, examens ...

Werken tussen Mechelen en Sint-Katelijne-Waver

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt momenteel twee kruispunten op de ring rond Mechelen (R6). De heraanleg van de kruispunten wordt niet gelijktijdig uitgevoerd. De werken starten aan het kruispunt van de R6 met de Liersesteenweg (N14).  Deze werken zitten intussen in de laatste fase en zullen (normaal gezien) klaar zijn tegen eind september.​ Op deze pagina kan je alle info (en plannetjes met de juiste omleidingen) terugvinden over de bouw van de brug op het kruispunt R6/Liersesteenweg (N14).

Werken Stationsstraat Sint-Katelijne-Waver

​De Stationsstraat is bereikbaar via de Hertstraat op het kruispunt “De 4 wegen” met enerzijds de N14 (Liersesteenweg/Mechelbaan) en anderzijds de as Lange Zandstraat/Hertstraat.  De Stationsstraat is NIET rechtstreeks bereikbaar vanuit het centrum van Sint-Katelijne-Waver.

De asfalteringswerken in de Stationsstraat zijn wel volledig uitgevoerd tussen Heisbroekweg en Fortsesteenweg, maar dit is nog werfzone met enkel een toelating voor plaatselijk verkeer. Je kan wel van op de Heisbroekweg via Drevendaal en Fortsesteenweg naar de Stationsstraat rijden en zo Campus De Nayer bereiken.

Volg Campus De Nayer op Facebook

Onthaal Campus De Nayer
T +32 15 31 69 44

Adres

Jan De Nayerlaan 5
2860 Sint-Katelijne-Waver

Openingsuren

maandag
8.30 - 18 u.

dinsdag - donderdag 
8 - 18 u.

vrijdag
8 - 17.30 u.

Hoe bereik je de campus?

trein

Het is maar 600 m wandelen tot het station van Sint-Katelijne-Waver. De lessen worden ingepland in functie van de dienstregeling van de treinen.

bus

De halte Goorboslei ligt op 140 m van de campus.

fiets

Fietsenstalling op de campus. Huur je (elektrische) fiets bij stuvo. De campus grenst aan de fiets-o-strade die Antwerpen en Mechelen filevrij met elkaar verbindt.

auto

Er is een ruime parking op de campus met meer dan 450 plaatsen.

 

Opleidingen op deze campus

Op Campus De Nayer vind je vier bacheloropleidingen van Thomas More: Autotechnologie, Elektromechanica, Elektronica-ICT en Ontwerp- & Productietechnologie en een postgraduaat Lastechnoloog.

In samenwerking met het CVO TSM organiseren we er ook drie graduaatsopleidingen: Elektriciteit, Elektromechanica en Informatica.

Bovendien organiseert de KU Leuven op Campus De Nayer de masteropleidingen Industrieel Ingenieur en een master-na-master in Welding Engineering.

12.000
m2 labo oppervlakte

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

23 februari
Zaterdag 10u - 16u
27 april
Zaterdag 10u - 14u
4 september
Woensdag 18u - 21u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Op Campus De Nayer werken we actief aan volgende onderzoekthema's:

Smart tech & design

  • Embedded & ICT systems
  • Sustainable Design & Manufacturing
  • Industry 4.0
  • Future Mobility

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open van 8 tot 16 uur. Een plek om te werken of studeren?

In het Studielandschap kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken.

Een laptop ontlenen kan je in de mediatheek en audiovisueel materiaal reserveer je aan het onthaal.

Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig.

Een fiets huren?

Dat kan voor €5/maand, onderhoud inbegrepen!
meer info
thomasmore_fiets