Infoavond | Starten in februari bij de Lerarenopleiding in Mechelen

Infosessie

Op dinsdag 29 januari 2019 organiseert de Lerarenopleiding in Mechelen een infoavond. Wil je graag in februari de overstap maken naar een bacheloropleiding Kleuteronderwijs, Lager Onderwijs of Secundair Onderwijs? Maar duiken er toch nog wat vragen op? Kom dan zeker langs en maak een praatje met docenten, trajectbegeleiders én studenten die vorig jaar zelf de stap hebben gezet!

Heb je eigenlijk altijd al voor de klas willen staan? Jonge of iets minder jonge kinderen begeleiden in het groot worden (met vallen en opstaan)? Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep dat niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Dan moet je zeker niet wachten tot september om van spoor te veranderen! Ook in februari kan je zonder enig probleem starten bij Thomas More.

Maar hoe zit dat dan met je leerkrediet? Je inschrijvingsgeld? Je vakkenpakket? Wij staan op dinsdag 29 januari tussen 18 uur en 20 uur klaar op Campus Kruidtuin om al jouw vragen te beantwoorden.

Ben je (al) overtuigd van je nieuwe toekomst? Dan kan je je die avond ook meteen inschrijven voor je nieuwe opleiding. Heel graag tot dan!

29
januari
Dinsdag
18:00
20:00