Online Opencampusdag 25 april 2020

Infodagen

Hé, hallo daar! Wat hadden we je graag live ontvangen. Maar helaas. We zijn allemaal in lockdown zoals dat heet, dus op zaterdag 25 april gooien we online alle lijnen open.

We maken ook daar een belevenis van, een openvragendag voor al wat je wil weten over de opleiding van je dromen. En hoe het nu verder moet en wat wij daar samen aan kunnen doen.

Docenten en studenten van al onze campussen en opleidingen zitten tussen 10 en 17 uur klaar om al je vragen te beantwoorden via infosessies en via de chat. Aarzel dus niet, boek je ticket en kom ontdekken, kennismaken, chatten ...

Kom erin, kom erbij, we komen er samen wel uit!  

Registreer je vandaag al en ontvang straks het volledige programma met alle details.

Kan je niet wachten tot dan?

Neem alvast een kijkje!

Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

   

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

Andere infomomenten

Al andere plannen op 25 april? Geen nood, we zetten onze campussen ook op andere dagen voor je open, online misschien maar hopelijk in het echt.

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze online opencampusdag! Je kan er chatten met een trajectbegeleider en ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

25
april
Zaterdag
10:00
17:00
online