Opencampusdag & inschrijvingen 27 juni 2020

Infodagen

Op zaterdag 27 juni 2020 zet Thomas More tussen 10u en 14u de deuren van alle campussen wagenwijd open. Zo vlak voor de zomervakantie halen we nog eens alles uit de kast om onze opleidingen voor te stellen: een babbel, een rondleiding, een demo ... U vraagt, wij draaien! 

Vuur al je vragen op onze docenten én studenten af en ontdek de opleiding die het best bij jou past.

snuif hier alvast de sfeer op van onze infodagen

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze Opencampusdag! Kom een babbeltje doen met een trajectbegeleider en ontdek hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

 

Andere infomomenten in 2020

Al andere plannen op 27 juni? Geen nood, we zetten onze campussen ook voor je open tijdens onze Opencampusavond op woensdag 2 september | lees meer