SPARK Your Business

⚠️ Dit event is voorbij. Hieronder een korte terugblik en enkele reacties van deelnemers en sprekers. Bekijk ook de foto's onderaan de pagina!
Congres

Ondernemerscongres 2019

Woensdag 6 november, half twee. In Aula 2 van Campus De Vest was het tijd voor SPARK Your Business! We begonnen met een korte introductie waarin we uitlegden wat SPARK precies is. Ook Partner in Education BNP Paribas Fortis kwam zich even voorstellen. Daarna gaven we het woord aan drie jonge ondernemers: Coffice, EDO Collective, en Bao Living kwamen hun inspirerend ondernemersverhaal uit de doeken doen. Vragen uit het publiek kregen een antwoord tijdens de Q&A. Hierna trakteerde Manestarters alle deelnemers op popcorn!

Bij de inschrijving had iedereen een van drie mogelijke trajecten gekozen: VONK, VLAM, of VUUR. Na het gedeelte in de aula splitste de hele groep op en ging iedereen naar zijn of haar toegewezen lokaal. Wat volgden waren uiteenlopende sessies, gegeven door BNP Paribas Fortis, VoKa Mechelen-Kempen, BAAS, en Cronos Groep. Het doel was om deelnemers goesting te doen krijgen om (verder) te ondernemen. Tussendoor kon iedereen genieten van heerlijke verse taart van Kato Gateaux, tevens ook een jonge onderneemster uit Mechelen!

We kijken met een tevreden blik terug op dit geslaagde event. Hieronder enkele getuigenissen van deelnemers en sprekers. Bekijk ook zeker de foto's onderaan, en volg SPARK op Facebook!

Luk Denayer"De Cronos Groep staat voor innovatief ondernemerschap. Ik vind het dan ook fantastisch om te zien dat Thomas More het startend ondernemerschap bij haar studenten niet enkel aanmoedigt maar ook concreet ondersteunt met initiatieven zoals SPARK. Vlaanderen heeft behoefte aan nieuwe ondernemers. Ik ben overtuigd dat ik er daarvan een aantal ben tegengekomen op SPARK Your Business."

- Luk Denayer, Cronos Groep

 

"Het was een plezier om te zien dat er Peter Van Sandegoesting om te ondernemen aanwezig is in de scholen. Ik ben ervan overtuigd dat initiatieven als SPARK de beslissing om ‘te springen’ zeker bevorderen. Altijd blij om hieraan te kunnen meewerken."

- Peter Van Sande, BNP Paribas Fortis

 

Enkele studenten aan het woord:

“De sessie over hoe je een goede pitch maakt, was top! Ik heb echt enorm veel interessante en nuttige zaken geleerd en ging dan ook met enthousiasme buiten."

"De VLAM-sessie was heel duidelijk en to the point! Heel leerzaam om te weten of je idee rendabel is"

"Het evenement was goed opgebouwd. Heel leerrijke namiddag."

"De sprekers waren goed ter zake, kundig, en hadden en helder verhaal. Er was een zeer divers aanbod aan sprekers en invalshoeken."

 

Bedankt aan iedereen die aanwezig was, en aan BNP Paribas Fortis, VoKa Mechelen, BAAS, Cronos Groep, Manestarters, Bao Living, EDO Collective, Coffice, Kato Gateaux, en alle medewerkers. 

06
november
Woensdag
13:00
17:30
Zandpoortvest 60, Mechelen
Aula 2
SPARK • Contact
De ondernemershub van Thomas More in Mechelen, Antwerpen, en Campus De Nayer