SPARK Your Business

⚠️ Dit event is voorbij. Hieronder een korte terugblik en enkele reacties van deelnemers en sprekers.
Life Science & Chemistry

Ondernemerscongres 2019

Op woensdag 6 november organiseerde SPARK het derde ondernemerscongres, in samenwerking met Partner in Education BNP Paribas Fortis. Experts en jonge ondernemers deelden hun ervaringen en knowhow tijdens inspirerende getuigenissen en interessante sessies.

We kijken met een tevreden blik terug op dit geslaagde event. Hieronder enkele getuigenissen van deelnemers en sprekers. Bekijk ook zeker de foto's onderaan, en volg SPARK op Facebook!

 

Luk Denayer"De Cronos Groep staat voor innovatief ondernemerschap. Ik vind het dan ook fantastisch om te zien dat Thomas More het startend ondernemerschap bij haar studenten niet enkel aanmoedigt maar ook concreet ondersteunt met initiatieven zoals SPARK. Vlaanderen heeft behoefte aan nieuwe ondernemers. Ik ben overtuigd dat ik er daarvan een aantal ben tegengekomen op SPARK Your Business."

- Luk Denayer, Cronos Groep

 

"Het was een plezier om te zien dat er Peter Van Sandegoesting om te ondernemen aanwezig is in de scholen. Ik ben ervan overtuigd dat initiatieven als SPARK de beslissing om ‘te springen’ zeker bevorderen. Altijd blij om hieraan te kunnen meewerken."

- Peter Van Sande, BNP Paribas Fortis

 

"Als ondernemer is het belangrijk om je mathias teuwenidee op een duidelijke en krachtige manier over te brengen naar klanten, partners of investeerders. Mensen kopen van mensen die ze vertrouwen en kennen. Daarom is storytelling en pitching een fundamentele skill. Het was geweldig om tijdens SPARK Your Business de voornaamste kapstokken en tools mee te geven aan deze potentiële starters."

- Mathias Teuwen, VoKa Mechelen-Kempen

 

Jorien Geukens, studente Office Management, schreef een verslag op de website van OM Mechelen.

Nog een aantal studenten aan het woord:

“De sessie over hoe je een goede pitch maakt, was top! Ik heb echt enorm veel interessante en nuttige zaken geleerd en ging dan ook met enthousiasme buiten."

"De VLAM-sessie was heel duidelijk en to the point! Heel leerzaam om te weten of je idee rendabel is"

"Het evenement was goed opgebouwd. Heel leerrijke namiddag."

"De sprekers waren goed ter zake, kundig, en hadden en helder verhaal. Er was een zeer divers aanbod aan sprekers en invalshoeken."

 

Bedankt aan iedereen die aanwezig was, en aan BNP Paribas Fortis, VoKa Mechelen, BAAS, Cronos Groep, Manestarters, Bao Living, EDO Collective, Coffice, Kato Gateaux, en alle medewerkers. 

06
november
Woensdag
13:00
17:30
Zandpoortvest 60, Mechelen
Aula 2
SPARK • Contact
De ondernemershub van Thomas More in Mechelen, Antwerpen, en Campus De Nayer