Start academiejaar - eerste lesdag!

Infodagen

Yaaaaaaas! Het academiejaar start voor iedereen op maandag 17 september 2018. 

Ben jij klaar voor de start? Hieronder maken we jou helemaal wegwijs!

Onthaalactiviteiten

Let op! De meeste opleidingen organiseren in de week voordien al onthaaldagen. Zorg dat je hier bij bent, want op deze dag wordt heel wat praktische info voor de eerste lesweken die volgen gegeven! Op het studentenportaal vind je alle info over de onthaaldagen, boeken en cursussen, het grondplan van je campus, ... Nog geen toegang? Activeer dan als de bliksem je account! Hoe? Lees hieronder verder! :)

Account activeren

Het is heel belangrijk om je account zo snel mogelijk te activeren nadat je bent ingeschreven. Pas vanaf dat moment kan je o.a. op het studentenportaal, het leerplatform, KU Loket, je Thomas More-email ...

  1. Surf naar activatie.kuleuven.be en activeer je account met je gebruikersnaam (r-nummer op je studentenkaart) en de code op je kraskaart. Stel je wachtwoord in. Dit is actief na max. 1u.
  2. Log in op student.thomasmore.be 
  3. Vragen/problemen? Contacteer de servicedesk (klik op 'ik kan niet inloggen')

Nieuwe student in Geel of Turnhout?

Dan begin jij je studies in festivalmodus op het Thomas More Basecamp. Je persoonlijke uitnodiging vind je in je Thomas More-email(log in via student.thomasmore.be en klik linksboven op de 9 blokjes > outlook). Vergeet zeker niet in te schrijven, zo kunnen we voor iedereen voldoende schnabbels, babbels, bubbels en eventueel een slaapplek voorzien!

Pioniersdagen

Begin jij in september als eerste in je ​familie aan een opleiding in het hoger onderwijs? Dat is best een grote stap. Maar geen nood, kom naar onze pioniersdagen op donderdag 6 en vrijdag 7 september! Dan is het straks een stuk makkelijker om succesvol te starten aan onze hogeschool.​ Schrijf je ook hiervoor vooraf in online!

Facebookgroep voor nieuwe studenten

Maak kennis met toekomstige medestudenten aan onze hogeschool via de Facebookgroep voor nieuwe studenten bij Thomas More.

Tot snel! #wearemore