Ergotherapie

Omdat we met een semestersysteem werken, kan je bij ons starten in februari. Je kan maximum 27 studiepunten opnemen van het tweede semester, of een beperkter programma indien je dat verkiest.

De kerngedachte van het instappen in het tweede semester is je heroriënteren en zo binnen één academiejaar opnieuw kiezen voor een andere opleiding. Dit is zeker een voordeel omdat je weinig extra tijd verliest in je studietraject. Nadeel is wel dat je middenin een logisch opgebouwd leertraject stapt. We bouwen voor een deel verder op inhouden van het eerste semester wat een extra gewicht kan geven aan je studiebelasting om deze inhouden mee te verwerken.

Als je in februari instapt, duurt je traject 3.5 jaar waarbij je voornamelijk fase 1 en 2 spreidt over 2.5 jaar. In je derde semester heb je een vrije ruimte van 8 weken in de jaarplanning omdat je op dat moment nog geen stages kan opnemen. Voor de overige semesters kom je tot een gespreid verhaal aan opleidingsonderdelen.

De lessen van het tweede semester starten op maandag 11 februari 2019. Indien je wenst in te schrijven of bijkomende informatie wenst, kan je contact opnemen met Koen Geenen, opleidingsmanager van de opleiding ergotherapie.