Voedings- en dieetkunde

Voor wie?

 • Voor studenten die zich willen heroriënteren en nog willen instappen in semester 2
 • Voor studenten met reeds een diploma op zak die toch nog een bijkomend diploma willen halen
 • Voor studenten die deeltijds werken willen combineren met deeltijds studeren en toch al willen starten in februari

Wanneer?

De lessen starten op maandag 11 februari 2019.

Voor wie overweegt over te stappen naar de opleiding Voedings- en Dieetkunde als (werk)student, bieden wij de kans om te starten in februari  en aan te sluiten bij het tweede semester. Vragen? Meer info? We organiseren een infomoment op donderdag 31 januari van 17u - 18u in lokaal E110 op  Campus Geel. Welkom!

Studenten die ingeschreven zijn, verwelkomen we op maandag 11 februari van 9u - 10u30 in lokaal D101 op Campus Geel.  We maken je wegwijs met praktische informatie en leggen je individueel studieprogramma vast. Het uurrooster is beschikbaar via de programmagids.

Na het vastleggen van je programma kan je je individueel lessenrooster zien via rooster.thomasmore.be.

Wie vooraf nog dringende vragen heeft, kan contact opnemen met Marleen Van Loo (014/802227 )
 

  Programmavoorstel voor starters in februari zonder diploma hoger onderwijs

  Je kan je inschrijven voor vakken uit de programmagids die geprogrammeerd staan in het tweede semester.  Als je de opleiding wil combineren met deeltijds werken, schrijf je je in voor het traject voor werkstudenten en dan bekijk je best de programmagids van werkstudenten. 

  Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, dan kom je in aanmerking voor een verkort of verlicht traject. 

  Wil je deeltijds werken combineren met deeltijds studeren, dan stellen we samen met jou een individueel studieprogramma samen in functie van je werkrooster en ons lessenrooster. Wij organiseren vakken met permanente evaluatie zoveel mogelijk op 1 contactdag, op maandag en gespreid over 2 academiejaren. Ook op maandag- en woensdagavond zijn er praktijklessen gepland.