Opencampusdag & inschrijvingen 27 juni 2020

Infodagen

​Hé, hallo daar! Of we je in juni live kunnen ontvangen weten we nog niet. Stel dat we dan nog steeds in (gedeeltelijke) lockdown zijn, dan gooien we gewoon online alle lijnen open!

We maken ook daar een belevenis van, een openvragendag voor al wat je wil weten over de opleiding van je dromen. En hoe het nu verder moet en wat wij daar samen aan kunnen doen.

Docenten en studenten van al onze campussen en opleidingen zitten tussen 10 en 14 uur klaar om al je vragen te beantwoorden via infosessies en via de chat. Aarzel dus niet, boek je ticket en kom ontdekken, kennismaken, chatten ...

Kom erin, kom erbij, we komen er samen wel uit!  

Registreer je vandaag al en ontvang straks het volledige programma met alle details.

Kan je niet wachten tot dan?

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze online opencampusdag! Registreer je bij de basisopleiding en ontvang je toegangslink tot de Open Campusdag waar je kan chatten met een trajectbegeleider en ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Neem alvast een kijkje!

Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

   

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

Andere infomomenten

Al andere plannen op 27 juni? Geen nood, we zetten onze campussen ook op andere dagen voor je open, online misschien maar hopelijk in het echt.

27
June
Saturday
10:00
14:00