Online/offline ‘Personal Branding’

van de opleiding navorming More seminars

 Haal meer uit je carrière met een aantrekkelijk profiel.

Solliciteren is een kunst! En wat er aan een effectief sollicitatiegesprek vooraf gaat, is minstens even belangrijk als het gesprek zelf. Maar, hoe loop ik meer in het vizier van bedrijven / recruiters? Hoe kan ik mezelf onderscheiden? Komt mijn online imago wel overeen met wie ik echt ben? Dat is waar het om draait bij “personal branding”, dé manier om jezelf te profileren, zowel off- als online. 

In dit avondseminarie leren we je jouw profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We laten je zien hoe je social media (Linkedin,…) voor jou kan laten ‘werken’ en we belichten een aantal do’s en don’ts.

In een interactieve workshop geven we je aansluitend heel wat tips & tricks omtrent de opmaak van een sterk cv. Zo heb je binnenkort alle troeven in handen wanneer je op zoek gaat naar een stage of naar uw eerste job.

Dit seminarie richt zich op álle laatstejaarsstudenten, ongeacht de afstudeerrichting of studenten die stage lopen in semester 1.

Sprekers

Aan het woord komen een aantal ervaren HR Consultants van Stegmann, een gespecialiseerd rekruteringskantoor met heel wat ervaring in het begeleiden van laatstejaarsstudenten naar hun eerste job.

Deelnameprijs

  • Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage
  • Andere Thomas More studenten: €10
  • Thomas More Alumni: 20€

Praktisch

Datum & startuur | 1 oktober 2019, onthaal 17:45 - start seminarie 18:15 - verwachte einduur 19:45
Taal | Nederlands
Locatie | Thomas More, Campus De Vest, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen - Aula 1
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

Scroll naar beneden voor meer info

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore