Solliciteren kan je leren!

van de opleiding navorming More seminars

Komt het afstuderen dichterbij? Ben je klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe job of zoek je eerst nog een stageplaats? Dan is het belangrijk om de kneepjes van het solliciteren onder de knie te krijgen. 
Bij Hays is dit dagelijkse kost. Wij zien elke dag kandidaten, zitten middenin het rekruteringsproces en kunnen jou alle do’s en dont’s meegeven. We delen graag onze expertise over het opstellen van een C.V., een motivatiebrief, het belang en de basis van jouw LinkedIn profiel, én het sollicitatiegesprek zelf. Je krijgt van ons de insiders mee die je het duwtje in de rug kunnen geven dat jij nodig hebt. Na onze workshop zal jij je klaar voelen voor de arbeidsmarkt en het daar bij horende sollicitatieproces. Sollicitatiestress? Nee hoor, voor jou niet, want jij bent goed voorbereid! 

Benieuwd naar deze insiders info? Volg dan zeker mee! 
Julie en Keerthana zijn beiden ervaren consultants in de rekrutering, en zullen jou wegwijs maken door hun eigen ervaringen en kennis met jullie te delen. 
 

Sprekers


Julie en Keerthana
Consultants Hays

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Bij Hays geloven wij erin dat er altijd één iemand is die perfect in een bepaalde functie past. Wij gaan hierbij dan ook tot het uiterste om deze persoon te vinden, en juist te plaatsen. 
Onze consultants hebben elk een expertise uitgebouwd in een bepaalde divisie, waarbij zij de kandidaten precies kunnen koppelen aan de juiste job. In België hebben we 8 kantoren waar telkens verschillende van onze divisies terug te vinden zijn.
Wij bieden een expertise in de volgende divisies: Marketing, Sales, Retail, Office, Office Professionals, HR, Legal, Construction, Engineering, Purchasing & Logistics, IT, Banking & Insurance, Accountancy & Finance en Life Sciences. 

Deelnameprijs

  • Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage
  • Andere Thomas More studenten: €10
  • Thomas More Alumni: 20€

Praktisch

Datum & startuur | 16 oktober 2019, onthaal 17:45 - start seminarie 18:15 - verwachte einduur 19:45
Taal | Nederlands
Locatie | Thomas More, Campus De Vest, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen - Aula 2
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

Scroll naar beneden voor meer info

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore