Communicatiemanagement

Professionele bachelor

Branding & Advertising, Event & Experience, PR & Woordvoerder, Digitale Media Manager

Goede communicatie staat of valt met mensenkennis. Inzicht in de markt, strategisch denken én creativiteit. Of het nu als toekomstige Digitale Media Manager is, als reclametijger, Eventmanager, in Public Relations of als Woordvoerder. Jij proeft er bij ons allemaal van!

Creëer je eigen communicatieverhaal

Vanaf dag één dompelen we je onder in de praktijk. We dagen je uit in brainstorms en masterclasses. Via projecten als Inspiration Lab (1e jaar) en Campagne (2e jaar) of ons intern communicatiebureau AfterFive (2e jaar) 
leer je spelenderwijs van echte klanten. 

Alle rollen probeer je uit. Zo leer je jouw eigen talenten kennen. En ook internationaal kan je vele kanten uit. In uitwisselingen en conferenties, maar ook als opleiding. Meteen in het Engels starten? Let’s go: check International Communication & Media.

Vijf unieke specialisaties

Je kiest je eigen accenten. In het eerste en tweede jaar volg je een algemeen communicatieprogramma. Met eigen keuzevakken. 

In het derde jaar kies je uit vijf unieke expert tracks: Digitale Media Manager, Branding & Advertising, Event & Experience, Public Relations én Woordvoerder. Je zet de toon, specialiseert je én kan terugbuigen op twee jaar met een brede communicatiebasis

Na drie jaar heb je alle skills in huis om het te maken: inzicht in de markt en in de klant, een vlotte pen, commerciële flair en kennis van alle creatieve technieken.

Benieuwd naar wat de opleiding jou nog meer te bieden heeft?

Klik hier voor een overzicht van het programma.

Klaar voor jouw verhaal?

Je volgt les op de vernieuwde mediacampus in Mechelen. Hier stomen we je klaar voor de steeds sneller evoluerende wereld van media en communicatie. Op één plek krijg je een unieke waaier aan specialisaties én vervolgmogelijkheden. 

Schrijf je nu in, stel je vraag aan ann.vandamme@thomasmore.be óf kom naar een van onze infodagen!

Volg Communicatiemanagement op Facebook

Scroll naar beneden voor meer info

Welke specialisatie kies jij?

Keuzetraject

Digital Media Manager

Voltijds (dag), Verkort
Afstudeerrichting

Event, Concept en Organisatie

Voltijds (dag), Verkort
Keuzetraject

Public Relations

Voltijds (dag), Verkort
Keuzetraject

Branding en Advertising

Voltijds (dag), Verkort
Keuzetraject

Woordvoerder

Voltijds (dag), Verkort
Professionele bachelor

Communicatiemanagement in verkort traject

Verkort
Ann Van Damme
Opleidingsmanager
Lieven Van Hoe
Studietrajectbegeleider

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore