Office Management

Professionele bachelor

1 diploma -  10 ervaringen op je cv - 100 keuzemogelijkheden

Events organiseren? Communicatie creëren en vormgeven voor online of offline kanalen? Peoplemanager voor medewerkers of voor klanten? In de medische sector misschien? Veel vreemde talen of wat minder? Vertalen of talen combineren met kennis van culturen in verschillende delen van de wereld? De keuze is aan jou!

Zowel in Geel als in Mechelen kies je uit een ruim aanbod het traject dat het meest aansluit bij jouw interesses en talenten. Veel variatie, dat typeert je opleiding maar ook je latere job.

Je leert die job door te doen. Je werkt tijdens je studies aan echte projectopdrachten voor bedrijven. Experten uit het werkveld geven je les. Zo bouw je al tijdens de opleiding een netwerk met professionals uit. Die 10 ervaringen op je cv zijn écht!

Eventmanager, projectmanager, communicatiemanager, (internationale) talentmanager, (internationale) klantenrelatiemanager, health care manager, vertaler, intercultureel manager, ondernemer... je kan in ontelbare jobs in verschillende sectoren terecht, zowel in binnen- als buitenland!

Al een diploma op zak?

Wij bieden een aantal specialisaties aan in een verkort traject. Afhankelijk van het diploma dat je al hebt, kan je de opleiding volgen in 2 tot 4 semesters.

Scroll naar beneden voor meer info

Voor elk wat wils

Keuzetraject

Communicatie en Creatie

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Events en Creatie

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Events4Business

Voltijds (dag)
Afstudeerrichting

Health Care Management

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Talen en Communicatie

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Talen en Vertalen

Voltijds (dag)
Professionele bachelor

Verkorte trajecten Office Management

Verkort
Tine Anthonis
Opleidingsmanager Geel
Gunter Van Rompaey
Opleidingsmanager

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore