Studenten Interieur & Design tonen hun beste werk

13 juni 2018

Een betonnen stadsmeubel dat regenwater opvangt, een oversized porseleinen bord dat een kast blijkt te zijn, een resem onverwachte schommelstoelen, een co-housingproject voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, een speelkabinet voor kinderen… je vindt het allemaal op de eindejaarstentoonstelling van de studenten Interieurvormgeving en Meubelontwerp van Thomas More in Mechelen. Op zaterdag 23 en zondag 24 juni tonen zij hun beste werk. 

De opleidingen Interieurvormgeving en Meubelontwerp bulken van talent van eigen bodem en ver daarbuiten. De laatstejaars hebben al hun creativiteit en energie in hun afstudeerproject gestoken. Met fierheid tonen ze hun beste werk tijdens de eindejaarstentoonstelling. 

Bij de opleiding Meubelontwerp vind je o.a. een betonnen stadsmeubel dat regenwater opvangt, een oversized porseleinen bord dat een kast blijkt te zijn, kinderspeelgoed, een resem onverwachte schommelstoelen, meubelen uit karton, recuperatietextiel en –hout, én een speciaal voor de Antwerpse jongerencoach Sihame El Kaouakibi ontworpen rood stadsmeubel (zie foto).

De studenten Interieurvormgeving tekenden een hele reeks interieurs uit. Een nieuwe lobby voor een woonzorgcentrum, een speelkabinet voor kinderen, een co-housingproject voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking, de inrichting voor een horecazaak, een brillenwinkel, een privéwoning… alles met veel zorg ontworpen en uitgewerkt. 

Praktisch

  • Eindejaarstentoonstelling Interieurvormgeving en Meubelontwerp
  • Thomas More | Zandpoortvest 16 en Zandpoortvest 31, 2800 Mechelen
  • Zaterdag 23 juni | 10 tot 16 uur
  • Zondag 24 juni | 14 tot 16 uur 

In beeld

Guy Foulon
ID&A Unit Manager
T +32 478 58 96 86

Recente persberichten