Thomas More palmt ’t stad in | Personeelsevent ‘Thomas More-land’ komt naar Antwerpen

05 september 2019

Twee jaar geleden vond het in Lier plaats, nu in Antwerpen. Het personeelsevent Thomas More-Land landt dit keer in ’t stad, want ook daar heeft de hogeschool een belangrijke thuishaven. Een 800-tal medewerkers uit alle vestigingen zal op vrijdagmiddag 6 september deelnemen aan tal van avontuurlijke, sportieve, culturele en mysterieuze activiteiten in de binnenstad, om ’s avonds in Docks3 feestelijk de Antwerpse nacht in te gaan. 

Het idee voor Thomas More-Land kwam er naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van de hogeschool. Twee jaar na het eerste event in Lier is het opnieuw tijd om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet. Met een dagje Antwerpen dit keer.

Het programma biedt voor elk wat wils. Vanaf 15 uur verzamelen de medewerkers op diverse locaties in de stad om aan hun Antwerpse activiteit te beginnen. Ze konden kiezen uit suggestieve titels als Antwerp at the Oscars, Mysterious Antwerp, Antwerp in action enz. 

Als uw redacteur en/of fotograaf graag ter plaatse een kijkje komt nemen, neem dan even contact op met Nadine De Peuter (gegevens hieronder) voor tijdstip en plaats.

Programma Thomas More-Land

  • Datum: vrijdag 6 september 2019, Antwerpen
  • Vanaf 15 uur: Antwerp at the Oscars (vergeet je bril niet); Antwerp in action (voor de sportievelingen); At ease in Antwerp (even bijkletsen); Discover Antwerp (trek je wandelschoenen aan); High focus in Antwerp (creatief met een verrassend einde); Mysterious Antwerp; The Antwerp Games (nee, niet de Highland Games)
  • 18 uur: Party time, Docks3, Straatsburgdok, Noordkaai 3.

Contact

Nadine De Peuter | Tel. 0473 85 24 54

Achtergrondinformatie

Thomas More in Antwerpen groeit

Met 12 campussen en 5 lesplaatsen verspreid over 10 locaties (Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout, Vorselaar en Westerlo) profileert Thomas More zich als dé hogeschool van de provincie Antwerpen. Nu er ook 17 graduaatsopleidingen bijkomen, stevent men af op meer dan 17.000 studenten. In de stad Antwerpen zelf heeft Thomas More een belangrijke groeipool die straks ongeveer 2.500 studenten telt.

Voortaan heeft Thomas More weer drie campussen in Antwerpen en daar beweegt heel wat.  De bachelor Logopedie en Audiologie verhuist naar Campus Sint-Andries – KU Leuven vertrekt daar – en Campus Sanderus in de Molenstraat blijft de thuishaven van de bachelor Toegepaste Psychologie, maar huisvest voortaan ook de graduaatsopleidingen Orthopedagogie, Maatschappelijk Werk en HR-Support. De graduaten Accounting Administration en Programmeren, het Educatief Graduaat en de Verkorte Educatieve Bachelor vinden onderdak op Campus Sint-Andries. De graduaatsstudenten Winkelmanagement en Transport en Logistiek volgen les op Campus National, het communityproject in de Kronenburgstraat.

Recente persberichten