Bedrijfsmanagement

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Neem contact op met de coördinatoren als je vragen hebt of graag meer informatie wil.

Bedrijfsmanagement Mechelen

Neem vooraf even contact op met onze studietrajectbegeleider Kristel Van Leuven als je een vraag hebt over hoe jouw traject er zal uitzien als je start in februari. Je bent ook van harte welkom op onze extra infoavond op dinsdag 29 januari (18u - 20u).  Klik hier voor alle info.

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Klik hier voor meer info.

Beslist om te starten in februari met één van onze bedrijfsmanagement opleidingen in Mechelen? Is onze trajectbegeleider reeds op de hoogte? Wij  staan voor je klaar op maandag 11 februari van 12u45 tot 13u45 in lokaal C1.13, 1ste verdieping Campus De Vest. Hier krijg je alle praktische info (Studieprogramma, uurrooster, cursussen, ...). Breng zeker je laptop mee, zo kunnen wij je ISP meteen in orde brengen. Zo simpel is dat bij ons!

Bedrijfsmanagement Geel

Contacteer de coördinator van het traject waarin jij interesse hebt. Hij of zij geeft je met plezier meer info!