Office Management

Ben je gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering!

Office Management Mechelen (Campus De Vest)

Contacteer Gunter Van Rompaey voor meer info over:

Neem vooraf even contact op met onze studietrajectbegeleider Nadia Van Puyenbroeck als je een vraag hebt over hoe jouw traject er zal uitzien als je start in februari.

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Neem gerust contact op met Gunter Van Rompaey. Hij kijkt graag samen met jou wanneer jij een les (vanaf 11 februari) kan bijwonen.

Wanneer word ik verwacht?

Beslist om te starten in februari? Onze trajectbegeleider is op de hoogte? Voilà, geen stress, wij staan voor je klaar op maandag 11 februari om 10u30 aan het secretariaat van de Business School in C2.18, 2de verdieping Campus De Vest. We nemen je mee door de campus, zodat je je snel thuis voelt!

Sommigen onder jullie zullen er dan al een les op hebben zitten, houd je lessenrooster dus scherp in de gaten! Jullie krijgen daar nog apart een bericht over via mail. Om 11u00 hebben we in lokaal C3.15 voor jou nog een sessie met praktische info in petto! (Studieprogramma, uurrooster, cursussen, ...). Zo simpel is dat bij ons! Vanaf 13u45 vervolgen dan de lessen, jullie vliegen er dus meteen in.

Office Management (Campus Geel)