Toerisme en Recreatiemanagement

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Neem vooraf even contact op met onze studietrajectbegeleider Curt Van de Poel als je een vraag hebt over hoe jouw traject er zal uitzien als je start in februari.

Je bent ook van harte welkom op onze extra infoavond op dinsdag 29 januari (18u - 20u).

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Neem gerust contact op met collega Margot Polfliet.  Ze kijkt graag samen met jou wanneer jij een les kan bijwonen.

Wanneer word ik verwacht?

Toerisme en Recreatiemanagement

Beslist om te starten in februari met onze Nederlandstalige opleiding? Onze trajectbegeleider is op de hoogte? Voilà, geen stress, wij staan voor je klaar op maandag 11 februari om 8u15 aan het secretariaat van de Business School in C2.18, 2de verdieping Campus De Vest. We delen je in een klas in en begeleiden je naar je eerste toeristische les om 8u30. Om 13u15 hebben we in lokaal C2.23 voor jou nog een sessie met praktische info in petto! (Studieprogramma, uurrooster, cursussen, ...). Zo simpel is dat bij ons!

International Tourism and Leisure
Beslist om te starten in februari met onze Engelstalige opleiding? Wij verwachten je graag op maandag 11 februari om 11u00 in lokaal C2.25 (2de verdieping Campus De Vest) voor een algemene opstartsessie. Na de middagpauze start je met je eerste les. And off you go!