Studentenfiets

Vlot naar de campus dankzij je (elektrische) Thomas More-fiets

Reserveer jouw fiets al voor de start van het nieuwe academiejaar! Klik hier.

Stadsfiets en plooifiets

Thomas More biedt studenten de mogelijkheid om een stads- of plooifiets te huren aan 6 euro (academiejaar 2018-2019 nog 5 euro) per maand (Studenten in Antwerpen, zie hieronder*).

Voordelen

  • Goedkoper dan de aankoop van een degelijke 2de handsfiets
  • Stevige fietsen van het merk Oxford
  • Volledig gecontroleerd en jaarlijks onderhouden
  • Dankzij hoge herkenbaarheid, minder kans op diefstal 
  • Alle fietsen worden geleverd met extra kettingslot

Je fiets aanvragen doe je via het studentenportaal. Je krijgt een persoonlijke login voor ons portaal bij je inschrijving. We raden je aan om niet te lang te wachten gezien de grote vraag.

*Student in Antwerpen? Dan kan je een dagfiets lenen op de campus of huren bij Levanto of Velo. In noodgevallen (je eigen fiets is in herstelling, is gestolen) kan je een stuvo-stadsfiets huren. Neem hiervoor contact op met stuvo.​

Elektrische fiets

Woon je verder weg? Dan is een elektrische fiets misschien iets voor jou!

Thomas More biedt 2 types aan

  • Een standaard e-bike (merk Granville) met een max. snelheid tot 25 km/u 
  • Een speed-bike (merk Riese & Müller) met een max. snelheid van 45 km/u (mét rijbewijs)

Huren/kopen?
Je huurt onze elektrische fietsen in een huur-koop systeem. Dat betekent dat je enerzijds geen enkel aankoopverplichting hebt en op elk moment kan beslissen om de huur stop te zetten. Maar ook dat je na een tijdje kan beslissen om de fiets aan te kopen. Het reeds betaalde huurgeld wordt dan in mindering gebracht van de aankoopsom. Huur je jouw fiets je ganse studie carrière? Dan is deze afbetaald en heb je meteen je eerste afstudeercadeau. 

De huurprijs van een standaard e-bike bedraagt 60 euro (academiejaar 2018-2019 nog 50 euro) per maand. Voor een speed-bike betaal je 100 euro (academiejaar 2018-2019 nog 90 euro) per maand. Allrisk verzekering is inbegrepen.

Je eigen stalen ros
Een fiets huren niet nodig omdat je met je eigen fiets naar de campus komt? Al onze campussen hebben fietsenstallingen op het terrein. Kom je met een koersfiets of elektrische fiets? Vraag dan naar de speciale afgesloten fietsenstalling.

Fietsherstelpunt campus Geel
Stel je een mankement vast aan je eigen fiets of je Thomas More fiets? Onze student-herstellers van het fietsherstelpunt helpen je graag verder aan studentvriendelijke prijzen.