Werken en studeren (WES)

Klaar om een stap vooruit te zetten? Onze Werken en Studeren-trajecten bieden een oplossing voor wie een studie wil combineren met het volle leven: een job, de zorg voor je gezin, je inzet voor de mensen rondom je, een uit de hand gelopen hobby, want ja: ook dat is ‘werken’ … Niets hoeft jouw streven naar een diploma in de weg te staan! Werken en studeren combineren? Ontdek hieronder onze trajecten!

Een overzicht

Trajecten die je binnen werken en studeren kan combineren vind je op alle Thomas More-campussen. Hieronder vind je een overzicht van onze WES-trajecten.
image.alt

Onze graduaten

Behaal je hogeschooldiploma in 3 jaar, met beide voeten in de praktijk. Deze opleidingen volg je in deeltijds dag- of avondonderwijs!

Kies hier je opleiding

image.alt

Onze bachelors

Behaal je hogeschooldiploma in 3 of 4 jaar, praktijkgericht met een stevige theoretische basis. Deze opleidingen volg je in avondonderwijs, in deeltijds dagonderwijs of volledig op afstand. 

Kies hier je opleiding 

image.alt

Onze banaba's

image.alt

Onze postgraduaten

Waarom werken en studeren?

image.alt

Groei door!

Je diploma hoger onderwijs opent deuren die tot nu toe misschien voor jou gesloten bleven. Misschien wil je doorgroeien naar een andere functie, of wil je een officiële erkenning verwerven om een functie of rol te mogen vervullen? Je diploma wijst de weg! 

image.alt

Ga voor iets anders!

Ben je toe aan verandering? Een hogeschoolopleiding dompelt je onder in een nieuwe wereld met ongekende uitdagingen. Bovendien verhoogt je diploma je kansen om een andere job te vinden. 

image.alt

Word leerkracht!

Een lerarendiploma geeft je de kans om je praktijkervaring, je kennis en inzichten door te geven aan de volgende generatie. In verschillende vakgebieden is leraar een knelpuntberoep – werkzekerheid gegarandeerd! 

Ik wil lesgeven!

Niet gevonden wat je zocht?

Verken onze interessegebieden. Ook in onze reguliere opleidingen is er ruimte voor een flexibele aanpak. Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder. Je vindt hun contactgegevens op elke opleidingspagina.

Veelgestelde vragen

Wat is WES? Zijn er toelatingsvoorwaarden? Wat als ik geen diploma Secundair Onderwijs heb behaald? Op welke manier kan ik vrijstellingen aanvragen? Heb ik recht op Vlaams opleidingsverlof? ... Dat en veel meer vind je in onze FAQ!

Navormingen

Geraak je niet uitgeleerd? Thomas More biedt tal van permanente vormingen en nascholingen. Klik hier voor een overzicht van onze navormingscentra.