Flexibel studeren

WES kan je combineren met werk en/of gezin. Je studeert immers wanneer het jou best past. 

We beperken de contacturen op de campus tot een verantwoord minimum. Tijdens de contacturen op de campus verwerk je de leerstof onder begeleiding van ervaren docenten. Je volgt lessen, en in projectwerk of groepsopdrachten deel je kennis en ervaring met studenten zoals jij. 

Daarnaast werk je voor een groot stuk op afstand en blijf je online en digitaal verbonden met je opleiding. Cursussen, lessen, opdrachten en andere leermaterialen worden netjes en gestructureerd aangeboden op ons leerplatform. Je docent stuurt je leerproces via digitale opdrachten en volgt je vorderingen alsof hij naast je zit.  

Door dit evenwicht tussen vakken met begeleiding tijdens contacturen, projecten, opdrachten en zelfstudie kan je jezelf op je eigen tempo voorbereiden op de evaluatiemomenten, onder professionele begeleiding van docenten met jarenlange ervaring. 

In de dagopleidingen proberen we de contactmomenten te bundelen op 1 of 2 lesdagen.  Opleidingen in avondonderwijs bieden we aan op 2 avonden in de week, gecombineerd met de zaterdagvoormiddag.