Ga naar de hoofdinhoud

Proeftuinondersteuning voor bedrijven: nieuwe CrossCare-oproep

28/02/2024
Glenn Weyers Projectcoördinator

CrossCare 2.0 loopt ondertussen op volle toeren. Het CrossCare-programma biedt subsidies en inhoudelijke ondersteuning aan Vlaamse en Nederlandse bedrijven die zorginnovaties ontwikkelen. CrossCare zal zeer binnenkort een volgende oproepronde (‘WAVE II’) openstellen. Blijf op de hoogte!

De eerste innovatietrajecten van de selectie WAVE I zijn nog maar net gestart en ondertussen komt het CrossCare-partnerschap (waar LiCalab trots deel van uitmaakt) al met het nieuws dat de selectie WAVEII binnenkort wordt opengesteld. Ook in deze tweede WAVE kunnen KMO’s/MKB’s uit Vlaanderen en Nederland opnieuw financiële ondersteuning aanvragen vanuit het CrossCare-innovatiefonds (tot maximaal 140.000 EUR per bedrijf). Daarnaast kunnen ze na een eventuele goedkeuring ook rekenen op deskundige inhoudelijke ondersteuning vanuit een Vlaamse en een Nederlandse zorgproeftuin.

Tweede en derde wave
Vanaf midden maart wordt de tweede WAVE formeel opengesteld. De deadline voor indiening van de eerste korte aanmelding is einde april. Een definitieve timing (met alle informatie en oproepdocumenten) volgt snel via de bestaande CrossCare-kanalen. Wil je op de hoogte blijven, check dan de komende weken zeker de website of LinkedIn-pagina van CrossCare2.0.

Een derde oproepronde (‘WAVEIII’) volgt in het najaar van 2024.

Meer informatie
Een specifieke vraag of op zoek naar een contactpersoon? Stel je vraag aan Glenn Weyers via glenn.weyers@thomasmore.be. 

Het CrossCare-programma wordt onder meer gesubsidieerd door INTERREG Vlaanderen-Nederland, het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincie Antwerpen.
 

Verwante blogs