Ga naar de hoofdinhoud

Campus National  

Locatie

Antwerpen

Locatie

Kronenburgstraat 62-68
2000 Antwerpen
België

Download hier het grondplan
Het favoriete blokplekje

Studeren in hartje Antwerpen 

Campus National, op tien minuutjes wandelen van Campus Sanderus, is een uniek renovatie- en communityproject in hartje Antwerpen waar leren centraal staat. Er zijn studieruimtes, lesruimtes, een gezellig café … Er worden tentoonstellingen georganiseerd en er is ruimte voor sport- of andere studenteninitiatieven.

Tijdens de examenperiode is Campus National voor vele Antwerpse studenten een favoriete blokplek!

Openingsuren
maandag - vrijdag, 8 -18 u.
Aangepaste openingsuren (zomervakantie)

Opleidingen op deze campus

Studenten van de graduaatsopleiding Winkelmanagement en het postgraduaat Belgian Advertising School volgen hun lessen op Campus National.

Daarnaast maken ook de bachelorstudenten Toegepaste Psychologie regelmatig gebruik van de lokalen op Campus National. De campus is dan ook maar 10 minuutjes wandelen van hun thuishaven Campus Sanderus.

Faciliteiten op Campus National

Campus National is de A-typische campus van Thomas More in Antwerpen. Een oude huurkazerne aan de Kronenburgstraat werd omgebouwd tot een multifunctioneel gebouw met een polyvalente zaal, studentenkoten, een gezellig café en een open leercentrum Belpaire. De campus verkozen tot het derde mooiste gebouw van Antwerpen en het is een favoriet blokplekje voor veel studenten. 

dots-alt