Ga naar de hoofdinhoud

Open lessen: schuif aan bij een echte les

Dit academiejaar ben je opnieuw super welkom in onze lessen. Kom in jouw vrije tijd proeven van de échte hogeschool. Dat kan het hele jaar door, tot en met mei (daarna zijn het examens). Kies het favoriete vak van jouw opleiding en neem plaats tussen onze studenten.

Wat mag je verwachten tijdens een open les?

Tijdens een open les neem je plaats tussen onze Thomas More-studenten. Je neemt deel aan een reguliere les die deel uitmaakt van de graduaats- of bacheloropleiding waarin je ge√Įnteresseerd bent.

Nadat jouw registratie voltooid is, houden we een plekje in de les voor je vrij. Bij aankomst op de campus meld je je aan bij het onthaal en wijzen we de weg naar het lokaal. Gaat jouw les online door? Dan ontvang je vooraf een e-mail met de digitale toegangslink.

Weet je niet zo goed waar te beginnen? Maak je liever eerst uitgebreider kennis met verschillende opleidingen? Kom dan langs tijdens één van onze Opencampusdagen.

Voorbeeldlessen

Kan je niet wachten tot je eerste open les? Via onze video voorbeeldlessen zie je hoe een les aan de hogeschool verloopt. Wat verwachten docenten van jou? En wat mag jij verwachten van hen? Een aantal van de docenten onthullen je voor een keer ook de kleine lettertjes :-)

Onze infomomenten

Kom je graag een andere keer langs? Je vindt alle infomomenten op thomasmore.be/komkennismaken.

glitch

Opleiding gekozen?

Ik schrijf me in
Thema

Open Lessen