Ga naar de hoofdinhoud

Campus Lucas Faydherbe

Locatie

Mechelen

Locatie

Zandpoortvest 16
2800 Mechelen
Belgi√ę

Volg Campus Lucas Faydherbe op Facebook
dots-alt

Schuif aan bij een echte les

Heb je interesse in een opleiding Toegepaste Architectuur of Interieurvormgeving? Kom dan proeven van de échte hogeschool tijdens een openlesdag. Op zo’n dag krijg je een rondleiding én laten we je los in de ontwerplessen die op die dag gegeven worden.

Schrijf je hier in
Alles voor design en bouw

Designcampus bij uitstek

Campus Lucas Faydherbe is een stimulerend complex voor creatievelingen met grootse idee√ęn en plannen, met grote en lichte ateliers. In het werkhuis vind je de hipste tools: 3D-printers, lasercutters, paneelzaagmachines ‚Ķ De hartelijke en gezellige sfeer op de campus is uniek. Niemand is een nummer en er zijn geen drempels tussen docenten en studenten.

Openingsuren
maandag - vrijdag, 8 - 17 u.

Studenten Interieurvormgeving

Opleidingen op Campus Faydherbe

Campus Lucas Faydherbe is gespecialiseerd in Ontwerp en Constructie. Het is een bijenkorf voor creatieve geesten die iets willen ontwerpen, inrichten, ontwikkelen, tekenen... 

Faciliteiten op Campus Faydherbe

Als student van Campus Lucas Faydherbe kan je altijd terecht in de ateliers, het fablab en de foyer. Ook de deuren van de Whats_on, het leer- en documentatiecentrum op de campus, staan steeds voor je open.

Studenten van Campus Faydherbe zijn ook welkom in het leercentrum of het studentenrestaurant van Campus Kruidtuin of van Campus De Vest, aan de overkant van de straat.

Ontdek ons leercentrum
dots-alt

Vlucht doorheen campus Lucas Faydherbe

Vlucht doorheen campus Lucas Faydherbe

Op zoek naar het DNA van ID&A