Ga naar de hoofdinhoud

Samen op stap

Wil je een culturele, sportieve of teambuildende uitstap plannen met medestudenten? Dan zorgt Stuvo voor een mooie korting: 

  • 50% korting¬†op je toegangsticket voor cinema, escaperoom, concert¬†... als je met 3 studenten of meer op stap gaat.¬†
  • Een¬†startbudget¬†voor de organisatie van je eigen event.
  • Een tussenkomst in de kosten voor het¬†openbaar vervoer.
  • Organiseer je een activiteit op de campus? Dan helpen we ook met de praktische ondersteuning!¬†
Ontdek er meer over op het studentenportaal

Op kot

Wil je op kot? Spannend! Om je hierbij te ondersteunen verzamelden we tips en tricks en hebben een handige kotdatabank in de aanbieding. 

Alle tips, info en prijzen over het kotleven.

Financi√ęle steun

Studeren in het hoger onderwijs is een flinke investering. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om je studies financieel haalbaar te maken. Wij helpen je graag op weg.  

Alles over verminderd studiegeld en financi√ęle steun.

De mooiste tijd van je leven

To doop or not to doop

De studentenverenigingen op jouw campus zorgen ongetwijfeld voor een actief studentenleven. Denk je eraan lid te worden of ben je dat al? Weet dan dat jij ervoor kiest om al dan niet gedoopt te worden en dat de studentenverenigingen zich aan het doopcharter van de hogeschool houden.  

Vlot naar de campus

Hoe geraak jij vlot op je campus? Hoe zit dat met het openbaar vervoer? En kan je op de campus een fiets huren? We verzamelen alle praktische info voor jou op ons studentenportaal!  

Goedkoop sporten 

Bij¬†Stuvo¬†kan je een¬†sportkaart of sportsticker¬†kopen voor ‚ā¨ 20. Hiermee sport je bijna h√©√©l het academiejaar lang in sportclubs en verenigingen in de buurt van je campus.¬†Daarnaast organiseert¬†Stuvo zelf een aantal leuke sportieve activiteiten doorheen het jaar.¬†

Leer medestudenten kennen

Stuvo organiseert elk jaar de 'Welkot', een warm welkom & kennismakingsactiviteit voor alle kotstudenten. Hou dus zeker onze kalender in de gaten! 

Op studentenrestaurant

Studeren kan alleen als je maag niet knort. Op elke campus vind je een studentenrestaurant met veel keuze. Wist je dat Stuvo jouw soep, warme maaltijden en salades subsidieert, zodat het allemaal ook financieel behapbaar blijft.  Laat het smaken!  

Studentenjob

Ben je op zoek naar een studentenjob? Neem dan een kijkje ‚ÄĮop de¬†Thomas More Career Centre.¬†

We zoeken ook regelmatig jobstudenten om binnen Thomas More te helpen bij de inschrijvingen, infodagen of events.¬† Interesse? Stuur een mailtje naar¬†marcom@thomasmore.be¬†en stel je kandidaat!‚ÄĮVoor vragen over je statuut als jobstudent kan je terecht bij¬†stuvo@thomasmore.be.‚ÄĮ¬†

dots