Ga naar de hoofdinhoud

Hoe kunnen we jou helpen?

Contractonderzoek

Thomas More stelt haar expertise en haar uitgebreide infrastructuur in uiteenlopende domeinen ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden die onderzoek willen verrichten.   Samen met of in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden  (onder)zoeken we oplossingen voor complexe vraagstukken. Dit doen we  op maat van een specifieke vraag en met het oog op een duurzame impact.

Begeleidingstraject op maat

Wil jij als organisatie aan de slag met één van onze instrumenten, aanbevelingen of tools en wil je hierin begeleid worden door ervaren experten?  Dat kan.  Via een begeleidingstraject op maat innoveren we jouw beroepspraktijk en/of professionaliseren we je medewerkers.

"De samenwerking met Thomas More laat ons toe onze spelers beter en professioneler te begeleiden"

https://research.thomasmore.be/unieke-samenwerking-thomas-more-en-lierse

Luc Van Thillo, voorzitter Lierse Kempenzonen

Financieringsmogelijkheden

Ben je op zoek naar financiering voor je project of innovatief idee?  We geven je graag advies en maken je wegwijs in de vele financieringsmogelijkheden.  Onze diensten komen ook in aanmerking voor de KMO portefeuille.

Thomas More is een door de Vlaamse Overheid erkend dienstverlener, dit betekent dat de KMO-portefeuille een bijdrage kan leveren aan jouw project.

dots

Wil jij je beroepspraktijk innoveren?

Neem contact op