Ga naar de hoofdinhoud

Studeren in Lier

Locatie

Lier

Locatie

Antwerpsestraat 99
2500 Lier
Belgi√ę

Download hier het grondplan
In de armen van de Nete

Alles in een historische notendop

Midden in Lierke Plezierke ligt de knusse Campus Lier. Midden in een prachtig historisch centrum. Het lijkt wel een sprookje.  De campus is modern en levendig en ligt op amper 400 meter van het station en van de Grote Markt. Je hebt dus alles binnen handbereik: skillslabs en aula’s, maar ook winkels, cafés, eethuisjes en een prachtige natuur binnen en net buiten de stadsgrenzen!

Openingsuren
maandag, woensdag en vrijdag: 8 - 16 u. 
dinsdag: 8 - 17 u.
donderdag: 8 - 19 u.
zaterdag: 8 - 12 u.

Aangepaste openingsuren | zomervakantie

Campus Lier in beeld

Opleidingen op Campus Lier

Faciliteiten op Campus Lier

Zin in een schnabbel en een babbel? Op de benedenverdieping van de campus kan je gezellig vertoeven. Een plek om te werken of studeren? In het Leercentrum kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken, er zijn daar ook laptops en printers voor je beschikbaar.
Honger? Met je studentenkaart krijg je in de stad Lier korting bij verschillende horecazaken. 

Ontdek ons leercentrum

Hoe geraak je er?

witte trein

Trein

Door zijn centrale ligging is Lier gemakkelijk per trein te bereiken. Het station van Lier ligt op 400m van de campus.

witte bus

Bus

Heel wat buslijnen hebben een halte aan het station.  De meeste van deze lijnen stoppen in de Antwerpsestraat en de Kolveniersvest, vlakbij de campus.

fiets

Fiets

Er is een afgesloten, overdekte fietsenstalling op de campus (ingang via Kolveniersvest 24). Huur je (elektrische) fiets via Stuvo. Of huur een Blue Bike voor occassioneel gebruik.

witte auto

Auto

Er is geen parkeergelegenheid op de campus. Gratis parkeren kan aan het station (gedurende 5 uur) en op parking De Mol (15 min. stappen). Of check onze Carpool-app.

dots-alt