Ga naar de hoofdinhoud
Onderzoeker

Bruno Koninckx

Duurzaam Ondernemen en Digitale Innovatie

Bruno Koninckx is projectleider voor praktijkgerichte onderzoeksprojecten binnen digitale innovatie en business developer.

Over Bruno

Bruno Koninckx werkt sinds 2004 halftijds als onderzoeker bij Thomas More, waar hij zich specialiseert in digitale innovatie. Hij  is projectleider praktijkgerichte onderzoeksprojecten op het kruispunt van digitale innovatie en media, toerisme/erfgoed en opleiding.

Daarnaast is hij business developer voor nieuwe projecten en de Experience Hub. Hij was projectleider van verschillende Tetra- en Cornet-projecten (eXtend, Immersive training, 360° video, Mobiele toeristische Gidsen, e-Reading, enz).

Hij zit in het bestuur van het departement C&C van We Media, is lid van de crossmediacommissie van het VAF en de erfgoedcommissie van de Vlaamse overheid en is actief bij XR Valley. Bruno werkte ruim twintig jaar als technologiejournalist voor kranten (De Tijd, De Standaard), tijdschriften (Business ICT, Data News, Focus/Weekend Knack,…), radio (Radio 1, Studio Brussel) en TV (Canal+, Kanaal Z).

Naar team Duurzaam Ondernemen en Digitale Innovatie.