Overslaan en naar de inhoud gaan
Onze missie en visie

Onze missie

Thomas More is een Vlaamse hogeschool met internationale uitstraling. In nauwe samenwerking met het werkveld bieden we onze studenten excellent professioneel hoger onderwijs, dat hen duurzaam voorbereidt op de arbeidsmarkt en de wereld van morgen. Ons onderwijs en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en onze dienstverlening zijn een motor voor regionale ontwikkeling en innovatie. Gedreven door onze waarden zijn we een hogeschool die durft en inspireert, met een duidelijke visie en veel vertrouwen in onze studenten en medewerkers. Als katholieke dialoogschool koesteren we een gastvrije leef- en leergemeenschap en staan we open voor andere levensbeschouwingen.

Onze visie | Thomas More is een duurzaam A-merk voor studenten, medewerkers en samenleving.

Onze strategie is erop gericht deze zeven uitdagingen volledig waar te maken tegen 2030.

Elk diploma van Thomas More blijft toekomstbestendig.

Een diploma van Thomas More blijft relevant in een snel veranderende samenleving en disruptieve arbeidsmarkt. Onze afgestudeerden nemen hun loopbaan in eigen handen en willen levenslang bijleren.

We koppelen hoge verwachtingen aan studiesucces in een inclusieve en studentgerichte community.

Met excellent onderwijs bevorderen we een hoge doorstroom: méér succes voor méér studenten.  
Onze lat ligt hoog voor alle studenten. Onze studenten voelen zich bij ons thuis.

We hebben een omvattend, dynamisch en competitief onderwijsaanbod.

Ons opleidingenportfolio bestaat uit basisopleidingen, vervolgopleidingen en een brede waaier aan mogelijkheden om bij te scholen en te herscholen. We onderscheiden ons met doorbraakinnovatie.

We zijn de maatstaf als internationale hogeschool in Vlaanderen.

We zijn een Vlaamse hogeschool met een aanstekelijke internationale vibe. We bieden onze studenten en medewerkers voortreffelijke leerkansen in het buitenland i.s.m. internationale partners. Onze hoog aangeschreven internationale opleidingen trekken studenten aan uit alle windstreken.

Ons¬†praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek heeft re√ęle impact op de beroepspraktijk en de samenleving.

Onze expertisecentra zijn toonaangevend in de Benelux. Hun onderzoek is niet mainstream, maar gericht op de uitdagingen van morgen. Dat leidt tot innovatie en transformatie in het werkveld. Ons onderzoek cre√ęert nieuwe kennis, draagt bij aan de ontwikkeling van een kenniscultuur en voedt op die manier ons onderwijs.

We zijn een aantrekkelijke werkgever voor topprofessionals met LEFV.

Onze organisatie is performant, mensgericht en waardengedreven. We bieden duurzame en gevarieerde loopbanen met veel ontplooiingskansen, uitdaging en autonomie. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs en gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven. We slagen erin toptalenten aan te trekken en te houden.

De organisatie loopt gesmeerd.

Heldere workflows en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen ondersteunen medewerkers en studenten. We zijn regelluw en wendbaar. Samenwerking en communicatie verlopen vlot. Iedereen kan zich focussen op zijn kerntaken.