Ga naar de hoofdinhoud

In de kijker

We hopen dat je ook na je studie nog wat bij ons blijft en dat je misschien nog een keertje terugkomt. Op één van onze events voor alumni, maar evengoed voor een extra opleiding, een studiedag of een congres. Ook als je wil bijblijven in je vak, zit je goed bij ons. En ook jij kan ons helpen. Misschien wel als mentor voor onze stagiairs of als gastdocent? Word meer dan een alumnus, een partner en een echte ambassadeur van Thomas More. 

Vertel je verhaal aan onze studenten.

1x per jaar organiseren we binnen onze opleidingen een jobgetuigenissenavond waarbij jij, als alumni, hartelijk welkom bent om je verhaal te komen brengen aan onze huidige eerstejaarsstudenten. Dit met de bedoeling hun afstudeerkeuze te vergemakkelijken. Blijf die avond ook gerust hangen om met hen te netwerken. Interesse? Neem contact op met de desbetreffende alumnicoördinator.

Kom nog eens langs

Wij zetten de deuren van onze campus graag open voor al onze alumni en partnerinstellingen. We organiseren  regelmatig rondleidingen op onze campus met als focus onze recente nieuwigheden (bv. pas gerenoveerde labolokalen, digitalisatie labo microbiologie, 'Extended Reality' (XR) toepassingen in de chemie, een volledig vernieuwde serre, …). Interesse? Contacteer ons.

Hou je mailbox in de gaten

We sturen regelmatig nieuws uit rond bevragingen, events of samenwerkingsmogelijkheden. Hou je mailbox dus goed in de gaten. Krijg je nog geen nieuws van ons? Geef dan jouw gegevens door.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We hechten veel belang aan een goede samenwerking met jou als professional in het werkveld. Zo kunnen we samen ons praktijkgericht onderwijs inhoud en vorm geven.  Wil je graag een vacature delen met onze laatstejaars of alumni? Dan kan dit via ons jobportaal. Geef ook zeker onze coördinatoren een seintje: zo plaatsen we de vacature extra in de kijker.  Een stageplaats in de aanbieding? Zin om een gastles of workshop te geven? Heb je een project of een bachelorproefthema waar onze studenten aan kunnen werken? Of heb je gewoon een goed idee? Contacteer de alumnicoördinator van jouw opleiding, ze kijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Word meer dan een alumnus, een partner en een echte ambassadeur van Thomas More.

Agro- en Biotechnologie l Productiebeheer Land- en Tuinbouw

Biomedische Laboratoriumtechnologie

Chemie

Voedings- en Dieetkunde