Ga naar de hoofdinhoud

Onze alumniwerking

We willen onze alumni graag inspireren om hun onderwijsvaardigheden te blijven ontwikkelen. We helpen je graag jouw lessen naar een hoger niveau te tillen. Onze alumniwerking biedt de mogelijkheid om ideeën en ervaring uit te wisselen en zo te blijven leren en groeien. Ontdek wat we voor jou in petto hebben.

Twee pijlen

Kom langs in het leercentrum.

Wij zetten de deuren van onze campus graag open voor alle alumni. Je bent altijd welkom in ons leercentrum op Campus Kruidtuin.

Daar vind je een schat aan informatie, naslagwerken, leerboeken en methodes, eigentijdse leermiddelen en didactische materialen. Je kan alles raadplegen en (beperkt) ontlenen.

Les geven

Ontdek onze navormingen

Ons vormingscentrum Onderwijs organiseert op campus Kruidtuin nascholingen en professionaliseringstrajecten voor alle actoren actief in het onderwijsveld.

Wij bieden leerkrachten, directies en middenkader de kans om zich bij ons te verdiepen in de nieuwste onderwijskundige, pedagogische en didactische ontwikkelingen. Want leren stopt nooit.

Gereedschap

Didactische ondersteuning en uitleenmateriaal

Onderwijshub Mechelen brengt de verschillende diensten van campus Kruidtuin samen. Je kan hier kennismaken met de klasactiviteiten van Wiweter, het Kleuterlabo, Junior Fablab, I-lab, LEON en de uitleendiensten van het leercentrum. De doelgroep zijn in de eerste plaats actoren binnen het onderwijs en  aanbieders van naschoolse (STEM-)activiteiten, maar ook bedrijven en privépersonen.
Onderwijshub biedt didactische ondersteuning en workshops in STEM-expertise. Daarnaast kan je tal van boeiende lesmaterialen uitlenen rond techniek (bvb. VR/AR/XR, robots). Maar ook voor kleuteronderwijs bieden ze een ruim gamma uitleenmaterialen, pedagogische ondersteuning en workshops.
Mail Koen Mees voor meer informatie of spring gerust eens binnen om de voordelen voor onze alumni te ontdekken.

Hier gebeurt het!

Symbool ondersteunen

Vacatures

Op zoek naar een job? Check dan zeker onze vacatures op ons jobportaal.

Op zoek naar een leerkracht? Geef je vacature door via jouw account op ons jobportaal. Geef ons zeker een seintje: zo zetten we de vacature extra in de kijker bij onze laatstejaars en alumni. Kom je graag zelf in contact met onze pas afgestudeerden?  Mail ons dan gerust.

Symbool eenzaamheid

Events

Hier vind je binnenkort een overzicht van onze events voor

  • kleuteronderwijs
  • lager onderwijs
  • secundair onderwijs
Twee handen worden geschud

Onze contactgegevens

Leen Hoste
Alumni lerarenopleiding Mechelen-Antwerpen
T | 015 36 92 71
E | alumniond@thomasmore.be