Ga naar de hoofdinhoud
dots

Onze alumniwerking

Events en activiteiten

Jaarlijks organiseren we (internationale) keynotes en lezingen waar jij als alumnus meer dan welkom bent. Check onze eerstvolgende keynote en hoe je ervoor kan registreren. Wil je zelf een alumni-event organiseren? Geef een seintje en wij ondersteunen je waar we kunnen.

 

Materiaal en infrastructuur

Heb je een concreet project of prototype voor ogen, maar zelf niet de nodige apparatuur daarvoor in huis? Als alumnus kan je gebruik maken van onze 3D-printers, CNC-freesmachine, lasercutter, draaibank, kolomboormachine,... van onze MakerSpace. Ruimte nodig om een bedrijfsevent te organiseren? Omwille van de uitstekende bereikbaarheid wordt Campus De Nayer regelmatig gebruikt door bedrijven en organisaties voor bijscholingen, opleidingsdagen, congressen, studiedagen, productvoorstellingen, ...

Op zoek naar talent

Is jouw bedrijf op zoek naar nieuw talent? Via de jaarlijkse Jobbeurs op Campus De Nayer vind je een mede-alumnus als collega. Ben je eerder gedreven om zelf collega te worden van jouw oud-docenten? Vraag naar de mogelijkheden als docent, stagebegeleider, bachelorproefbegeleider,…Of heb je een interessant product of project dat je vanuit jouw bedrijf wilt voorstellen? Dan kan via een gastles!

 

Contacteer ons

Onze vervolgopleidingen