Ga naar de hoofdinhoud

Een job vinden via Thomas More?

Het jobportaal van Thomas More biedt gedreven starters en alumni die al even aan de slag zijn, interessante (internationale) jobs, informatie, handige tips en contacten, zodat je jouw talenten optimaal kan ontplooien en jouw carrière uitbouwen.
Maak een persoonlijk profiel aan (je leest hier hoe dit moet).
Op het platform kan je jobs, stages en studentenjobs terugvinden in Belgi√ę √©n in het buitenland.¬†
Bedrijven maken via deze tool het hele jaar door dagelijks hun aanbod bekend aan Thomas More studenten en alumni! Daarnaast vind je op dit platform ook tal van sollicitatietips.

Ontdek het jobpportaal met 100-en vacatures.

Mis onze jobbeurzen niet!

Op zoek naar een job? Goed nieuws!
Als alumnus van Thomas More blijf je welkom op onze jobbeurzen.

Ontdek onze jobbeurzen.

Persoonlijke (online) hulp bij het solliciteren. Helemaal gratis!

In onze¬†HR-pop-up advieswinkel¬†van graduaat HR Support op Campus National in Antwerpen¬†kan je terecht voor tips rond cv's schrijven, (online) sollicitatiegesprekken,... Kortom: hoe je je goed kan presenteren aan een potenti√ęle werkgever! Dit kan live of online. Interesse? Mail ons dan.
Werk aan de Winkel is een initiatief dat gedragen wordt door studenten. En is daarom afhankelijk van de academische kalender en voorlopig open tussen 15 februari en 15 juni.

Stage na afstuderen

Het Erasmus+ programma biedt niet enkel beurzen aan voor studentenmobiliteit tijdens de studie, maar ook voor stagemobiliteit vlak na het afstuderen. De toekenning van deze beurzen gebeurt door VLUHR (Vlaamse Universiteiten en Hogescholen Raad). Wel belangrijk: de beursaanvraag gebeurt tijdens de studies (in je afstudeerjaar), dus niet na het afstuderen.

Lees er alles over op het studentenportaal (enkel toegankelijk als je nog student bent)