Ga naar de hoofdinhoud

Onze alumniwerking

Kom nog eens langs.

De lerarenopleiding in Vorselaar ziet je graag terug op haar Onderwijscafés. Gratis lezingen op maat van onderwijsprofessionals met inspirerende sprekers die jou tussen pot en pint bijpraten over actuele thema's. Ontvang je onze uitnodigingen nog niet? Contacteer ons dan snel. 

Onze leercentra blijven voor jou open.

De leercentra van Turnhout en Vorselaar zijn echte onderwijswerkplaatsen voor studenten, docenten én leraren en dus ook onze alumni! We hebben een uitgebreid aanbod van materialen voor alle leraren. Onze collectie is driedeling: boeken en algemene materialen, tijdschriften en een digitale bibliotheek bestaande uit verscheidene databases en platformen van educatieve uitgeverijen.

Onze navormingen.

Ons¬†vormingscentrum onderwijs houdt de vinger aan de pols van vernieuwingen in het onderwijs. Wil jij het verschil blijven maken in meesterschap? Ben je op zoek naar methoden, inzichten, strategie√ęn en materialen om de 'eigen leer-kracht' van je leerlingen te doen werken? Wij bieden sterke en innovatieve nascholingen die nauw aansluiten bij de noden van leerlingen in alle onderwijsvormen.

Op zoek naar stagiaires?

Heb je een stageplaats? Of wil je meer weten over onze stages? Contacteer onze praktijkbureaus. Zij helpen je graag verder met een stage in kleuter, lager of secundair onderwijs.

Het V-lab voor STEM-leerkrachten.

Op verschillende¬†dinsdagavonden en zaterdagvoormiddagen¬†is het V-lab open voor studenten, leraren en alle andere ge√Įnteresseerden. Onder deskundige begeleiding van onze STEM-leraren kun je je eigen project komen uitwerken. Interesse?¬†Contacteer ons.

Studenten inspireren.

Onze alumni zijn trotse oud-studenten en dus de beste ambassadeurs van onze opleiding! Laat je inspireren door de verhalen van onze studenten en alumni. Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Stuur ons dan een mailtje.