Ga naar de hoofdinhoud
5 december 2024

Nacht van de ondernemende student

Elk jaar dagen we je uit tijdens de Nacht van de Ondernemende Student met een challenge van een bedrijf. Je wordt ondergedompeld in brainstormtechnieken om vervolgens de eerste stapjes in een business model canvas te zetten. Tot slot giet je alles in een elevator pitch. 's Nachts pitchen de teams alsof hun leven ervan hangt. Het winnende team gaat met een mooie prijs aan de haal.  . Dit event staat open voor alle studenten van alle opleidingen en alle campussen. De nacht van de ondernemende student wordt ondersteund door de opleiding Office Management. 

PS. Interesse in samenwerken als professionele partner in dit concept? Check this out.

25 februari 2025

Creators night 

Verzin jij een oplossing voor de uitdaging van een Mechels bedrijf? Leer lokale bedrijven kennen en boost hun strategie. Misschien ken jij wel de manier om hun verkoop te laten stijgen, om meer bezoekers aan te trekken of hun social media profiel op te krikken? We werken samen met echte bedrijven met echte vragen en jij werkt een avond aan dé oplossing! Je pitcht jouw idee en de ondernemers bepalen wie met de prijs naar huis gaat. 

We werkten al samen met Circolito, My Ex Boyfriend, De Vleeshalle, De Brilleman, Cristina's Kitchen, De handleiding, Optical Infinity, Peloton de Paris en nog zoveel meer! 

Benieuwd? Heel erg welkom om volgende editie mee te brainstormen.

De More ICE Awards is de perfecte plek om je blik als ondernemende student te verruimen. Je ontdekt hoe samenwerkingen over verschillende studies heen een hele hoop nieuwe mogelijkheden ontgrendelen.

Dries Augustyns, 2022

21 mei 2025

More ICE Awards 

Bij Thomas More hebben we oog voor iedereen met ICE-talent. Meer nog, je kan met jouw project een More ICE Award √©n mooie prijzen winnen voor jezelf en voor jouw opleiding.¬†Heb jij een innovatief of creatief project uitgewerkt binnen je opleiding?¬†Of werk je aan je eigen idee of onderneming? Begin al maar te dromen van die ‚ā¨500, dat advies op maat √©n die professionele video waarin jouw project en jouw opleiding centraal staan!

Meer weten? Check de site.