Ga naar de hoofdinhoud
14 December 2023

Nacht van de ondernemende student

Elk jaar dagen we studenten uit tijdens de Nacht van de Ondernemende Student. Studenten krijgen 's avonds een challenge van een bedrijf. Je wordt ondergedompeld in brainstormtechnieken, om vervolgens de eerste stapjes in een business model canvas te zetten, om dan je pitch klaar te stomen. 's Nachts pitchen de teams alsof hun leven ervan hangt en gaat de winnaar met een mooie prijs aan de haal, we sluiten nog af met een leuke nachtelijke activiteit en voor wie wil is er zelfs de mogelijkheid om nog te blijven overnachten en ontbijten . Dit event staat open voor alle studenten van alle opleidingen en alle campussen. De nacht van de ondernemende student wordt ondersteund door de opleiding Office Management. 

Save the date! 14 December 2023

PS. Interesse in samenwerken als professionele partner in dit concept? Check this out.

 

26 Februari 2024

Creators Night

Verzin jij een oplossing voor de uitdaging van een Mechels bedrijf? Leer lokale bedrijven kennen en ga mee in hun strategie. Misschien ken jij wel de manier om hun verkoop te laten stijgen, of meer bezoeker aan te trekken of hun social media profiel op te krikken. We werken samen met echte bedrijven met echte vragen en jij werkt een avond aan dé oplossing! Je presenteert jouw idee en dan ga je op bezoek in het bedrijf. Vorig jaar was er onder andere Circolito, My Exboyfriend, de Vleeshalle en Kabas die hun probleem presenteerden. 

Ben je er graag bij? Schrijf je hier in. 

15 mei 2024

More ICE Awards

Bij Thomas More hebben we oog voor iedereen met ICE-talent. Meer nog, je kan met jouw project een More ICE Award √©n mooie prijzen winnen voor jezelf en voor jouw opleiding.¬†Heb jij een innovatief of creatief project uitgewerkt binnen je opleiding?¬†Of werk je aan je eigen idee of onderneming? Begin al maar te dromen van die ‚ā¨500, dat advies op maat √©n die professionele video waarin jouw project en jouw opleiding centraal staan!

Meer weten? Check de site en save the date: 15 mei 2024!

De More ICE Awards is de perfecte plek om je blik als ondernemende student te verruimen. Je ontdekt hoe samenwerkingen over verschillende studies heen een hele hoop nieuwe mogelijkheden ontgrendelen.

Dries Augustyns, 2022

Voor Nacht van de ondernemende student contacteer je Carolien, voor de creators night Laurens en voor de More ICE Awards Ann.