Ga naar de hoofdinhoud

Interesse? Neem gerust contact op.

Het was fijn samenwerken met de studenten met topresultaten voor ons bedrijf!

Netropolix, partner bij de Nacht van de ondernemende student, 2022

Partner van de Nacht van de ondernemende student

Jaarlijks organiseren we een Nacht van de ondernemende student. Studenten krijgen 's avonds een challenge van een bedrijf. Ze worden zo ondergedomeld in brainstormtechnieken, om vervolgens de eerste stapjes in een business model canvas te zetten, om dan in de vroege uurtjes de pitch klaar te stomen. 's Ochtends pitchen de teams alsof hun leven ervan hangt en gaat de winnaar met een mooie prijs aan de haal.  Dit event staat open voor alle studenten van alle opleidingen en alle campussen. Dit event wordt ondersteund door de opleiding Office Management. Ben jij het bedrijf dat wij zoeken?

Partner worden bij het vak 'Innovatielab'

Wil jij met jouw bedrijf graag een uitdaging delen met onze studenten? Meld je dan aan als partner voor het vak Innovatielab.

De plekjes voor academiejaar '23-'24 zijn allemaal ingevuld, maar geef gerust aan als je partner wilt worden voor academiejaar '24-'25 via een mailtje naar leen.beke@thomasmore.be

Buddy voor student ondernemers

Jaarlijks melden er zich ongeveer 150 studenten aan om begeleiding te krijgen bij de opstart van hun onderneming. De sectoren zijn uiteenlopend: personal trainers, website ontwikkelaars, fotografen, bouwondernemingen, startups, ...

We zoeken steeds interessante ondernemers die onze student ondernemers mee onder de  arm nemen. Dat kan gaan van een online gesprek, tot het nalezen van een businessplan, het meenemen naar een netwerkevent of ... hoe jij dat graag mee invult. Heb jij zin om student ondernemers mee op weg te helpen in hun onderneming?

Contact kristien.denteneer@thomasmore.be

Juryleden

Elke student die afstudeert binnen Thomas More maakt een Bachelor proef of een soort eindwerk. Deze Bachelorproeven worden verdedigd tijdens een jurymoment. Voor deze jurymomenten zijn we steeds op zoek naar fijne mensen uit het werkveld.

Zetel jij wel eens graag in een Bachelorproef jury? Laat het ons weten!

 

Partners

We werkten al samen met deze partners