Chemie

Wanneer?

De lessen starten op maandag 11 februari 2019. Twijfel je nog en/of zit je nog met vragen? Contacteer opleidingsmanager Katrien De Meester best al in januari.

Voor wie?

Voor studenten die zich willen heroriënteren en nog willen starten in semester 2 met een deeltijds programma. Praktisch gezien moet je rekenen op een studieprogramma gespreid over 3,5 jaar.

Hoe?

In de programmagids vind je de vakken van semester 2. In principe kan je alle theorievakken volgen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om theorievakken van het eerste semester op te nemen. Na de nodige zelfstudie kunnen deze vakken afgelegd worden in de derde examenperiode (augustus). Dit is afhankelijk van je voorkennis.

Om EVK's (=vrijstellingen) aan te vragen, kan je in dit document de vakken aanduiden waarvan je denkt een EVK te kunnen bekomen. Je stuurt dit op naar Katrien De Meester, samen met een kopie van je punten bij een eerdere opleiding.

Als je beslist de opleiding te starten, schrijf je officieel in en dit liefst voor de start van semester 2. Alle informatie hiervoor vind je op de website.

Studenten die ingeschreven zijn, verwelkomen we op maandag 11 februari van 9u00 - 10u30 in lokaal  D 101. Je krijgt hier praktische informatie over de opleiding en je individueel studieprogramma wordt vastgelegd.