Ga naar de hoofdinhoud

Onze alumniwerking

Jouw businessnetwerk

Een sterk netwerk waar je op kan bouwen… Dat is onmisbaar in de bedrijfswereld! Word lid van onze online community op LinkedIn, bouw je netwerk uit en blijf op de hoogte van de best practices uit onze opleidingen. Een betrouwbaar netwerk en businessnieuws: twee vliegen in één klap!

Voor en door alumni

Wie weet er het beste hoe onze alumniwerking er moet uitzien? Onze alumni zelf natuurlijk! Samen met enkele oud-studenten slaan we de handen in elkaar om onze alumniwerking verder uit te bouwen. Heb jij zin om lid te worden van ons kernteam voor alumniwerking? Of heb je leuke ideeën? Contacteer ons en we gaan samen aan de slag.

Samen sterker

Met jouw diploma op zak laat jij van je horen in de bedrijfswereld en misschien binnenkort ook wel aan onze studenten. Wil jij jouw verhaal delen met onze studenten? Of zou jij het wel zien zitten om met ons samen te werken? Wij alvast wel, want het werkveld maakt onze opleidingen sterker.  Interesse? Neem snel contact op.

Vervolgopleidingen

Wil je nog geen afscheid van ons nemen en nog een extra diploma behalen? Dat kan via tal van opties!

Verkorte trajecten

Wil je je graag nog verder specialiseren in de bedrijfswereld en bijkomend diploma behalen via een verkort traject? Samen met de trajectcoördinator bekijk je jouw vrijstellingen en stippel je samen een programma op maat uit.

Combineerbaar met je job

Wil je jouw job combineren met studeren? Dan zit je goed in één van onze WES-trajecten. WES staat voor werken en studeren. Je verwerkt de leerstof zelfstandig en vanop afstand met behulp van een lessenpakket samengesteld door jouw docenten.

Heb je liever les op de campus op een weekavond of zaterdagvoormiddag? Check dan zeker ons aanbod aan avondopleidingen.

Interesse? Contacteer ons.