Ga naar de hoofdinhoud

Onze alumniwerking

Blijf levenslang leren met onze seminaries

Tijdens het academiejaar ontvangen we tal van gastsprekers om studenten, alumni en professionals uit het bedrijfsleven te inspireren. Deelnemers krijgen de kans om te netwerken met en te leren van experten uit verschillende sectoren. Wees welkom tijdens onze komende seminaries.

Ontdek hier de agenda.

 

Verhalen in de kijker

Mette koos voor een tweede bachelor Eventmanagement nadat ze al een diploma Toerisme en Recreatiemanagement op zak had. Bij Rani zijn alle klanten choukes en schattekes.

Ontdek mooie verhalen van onze alumni en studenten!

 

Wil jij studenten inspireren?

Jij stampte jouw eigen bedrijf uit de grond na je proclamatie? Je bent aan de slag in een toonaangevend bedrijf uit de sector? Jouw carrière inspireert anderen? We nodigen onze alumni graag uit als spreker voor een seminarie, gastcollege, ... Geïnteresseerd om je verhaal te vertellen?

Contacteer ons!

Vervolgopleidingen

Een job zoeken en gaan werken, is de voor de hand liggende keuze, een schakelprogramma naar een master is misschien een optie, iets totaal anders gaan studeren lijkt een vlucht van de realiteit... of je kan ervoor kiezen om je professionele skills te verbreden of te verdiepen via een van onze voortgezette opleidingen of postgraduaten.

Het enige geaccrediteerde IATA opleidingscentrum in België!

IATA

“De IATA-cursus is een onontbeerlijke opleiding voor elkeen die wil kunnen meepraten over de luchtvaartsector, zowel voor reisagenten die willen verkopen als voor onderhandelaars met luchtvaartmaatschappijen. De cursus gaat trouwens veel verder dan de luchtvaart alleen, en behandelt alle aspecten van de toeristische sector. Een echte must dus voor wie in toerisme aan de slag wil!” - Marc De Waele - Manager Regular Transport - Neckermann

Meer info over de IATA-cursussen
Uniek in België en in de rest van Europa

Postgraduaat African Business Studies

Dit  Engelstalige postgraduaat met een regionale focus werd gelanceerd om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar professionals van wereldklasse. Voeg extra bagage toe aan je CV om groeiende relaties tussen Afrika en de rest van de wereld te beheren op het gebied van business, ondernemerschap en intercultureel management.

Meer info