Ga naar de hoofdinhoud
grid

Onze alumniwerking

Levenslang Leren met onze navormingen

Thomas More biedt verschillende trainingsmogelijkheden en opleidingen aan werknemers van bedrijven en andere organisaties. Zo kan je jouw vaardigheden blijven aanscherpen. Want levenslang leren is belangrijk in de snel veranderende technologie- en ICT-wereld.

Stages en jobs

Ontdek de voordelen van ons stageportaal! Bied eenvoudig nieuwe stages aan onze studenten aan en geef ze de kans om net zoals jij onmisbare ervaring op te doen. Of inspireer zelf de nieuwe generatie technici of IT'ers als onze nieuwe collega. Zelf een vacature voor studenten of alumni plaatsen? Dat kan op ons jobportaal. 

Stay connected

Van interessante lezingen tot gezellige netwerkborrels en alumni-avonden: bij ons vind je het allemaal. Ontvang je nog geen nieuws? Laat je contactgegevens na en wees als eerste op de hoogte van onze toekomstige activiteiten.

Inspirerende verhalen

Van uitdagende projecten, over de combinatie van werken en studeren tot succesvolle loopbanen: onze studenten en alumni in Technologie en ICT hebben heel wat boeiende verhalen te vertellen. Ontdek ze hier en laat je inspireren door hun ervaringen en expertise.