Ga naar de hoofdinhoud

Klaar voor de klas

Raket

Missie

We nemen de vlucht vooruit en zetten de komende vier jaar in op het startklaar maken van leraren in de kern van het leraarschap.
Met onze expertise, individuele begeleiding en wetenschappelijke bronnen, helpen we onze studenten hun volledige potentieel te bereiken en uit te groeien tot de beste leraar die ze kunnen zijn.

lamp

Visie

Waar gaan we voor? De lerarenopleidingen van Thomas More zijn sterk praktijkgerichte opleidingen met een logisch opgebouwd en coherent curriculum gebaseerd op robuust internationaal onderzoek.

duo mono blauw

Over ons

De leden van de stuurgroep zijn: Stijn Coenen (algemeen directeur Thomas More - sponsor), Kristel Vanhoyweghen (projectleider), Kate Van Dessel (directeur opleidingen), Katelijne Van der Pas (unitmanager lerarenopleiding), Joke De Puysseleir (unitmanager lerarenopleiding) en Tim Surma (directeur Expertisecentrum).

dots-alt

Partnerschap

Om het vernieuwde curriculum meteen te laten renderen in de praktijk, is het cruciaal dat studenten kunnen oefenen in partnerscholen die onze visie op leren en onderwijs delen. We professionaliseren daarom samen, en leiden samen startklare leraren op

Wil je partner worden van onze lerarenopleiding? Je leest hier alles over.

Heb je een vraag over de Klaar voor de klas? Neem contact op met ons.

Over ons

Stijn Coenen

Sponsor & algemeen directeur Thomas More

stijn.coenen@thomasmore.be

Katelijne Van der Pas

Unitmanager lerarenopleiding Geel, Turnhout en Vorselaar

katelijne.vanderpas@thomasmore.be

Joke De Puysseleir

Unitmanager lerarenopleiding Mechelen en Antwerpen

joke.depuysseleir@thomasmore.be

Tim Surma

Directeur Expertisecentrum

tim.surma@thomasmore.be