Meertaligheid
-
-
Duur
1 jaar (deeltijds)
Studiepunten
60
Toelatingsvoorwaarden
Bekijk de diplomavoorwaarden voor bachelors en graduaten.
Waar
Op de campus
Inschrijvingsgeld
Het postgraduaat meertaligheid bestaat uit drie grote delen:
Het overzicht van de vakken vind je in de programmagids
Hieronder vind je een overzicht van de vakken (onder voorbehoud van wijzigingen), met per vak het aantal studiepunten per fase. Studiepunten drukken uit hoeveel uren je gemiddeld nodig hebt om de leerstof te verwerken (incl. lessen). Reken voor 1 studiepunt ongeveer 25 à 30 uren.
Wil je graag het postgraduaat Meertaligheid volgen? Onze afgestudeerden geven je vijf redenen om te kiezen voor deze unieke opleiding!
Experts van Atlas, integratie en inburgering Antwerpen, leren je helder communiceren. Je oefent in gespreksopdrachten met laagtaalvaardige ouders en verbetert je eigen schriftelijke documenten.
Je werkt aan een zelf gekozen eindproject onder begeleiding van een lesgever. Ontwikkel nieuw therapiemateriaal, bouw een meertalig project uit in eigen streek of draag bij aan wetenschappelijk onderzoek.
Heleen Leysen (PhD) is sinds 2016 docent-onderzoeker bij de onderzoeksgroep Mens en Welzijn. Ze heeft expertise op het vlak van meertaligheid en taalstoornissen.
Nee, Antwerpen is geen typische studentenstad propvol studenten. Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat en de thuis van meer dan een half miljoen inwoners en 170 nationaliteiten. Midden in het echte leven van een creatieve en bruisende havenstad, vind je onze campussen. Gloednieuw en helemaal uitgerust met de nieuwste snufjes om je opleiding alle kansen op slagen te geven: een hightech audiolab, een zwevende aula, hypermoderne observatie- en praktijklokalen, een studentenlounge, een groene patio …
Dit postgraduaat verruimt je kennis omtrent dyslexie en dyscalculie op alle vlakken. Ingericht samen met Artevelde-hogeschool, Vives en HOGent
Train je (stotter)therapeutische vaardigheden.
Opleiding in samenwerking met ECSF.