Ga naar de hoofdinhoud

Canva voor gevorderden

Datum

-

Prijs

€ 125.00

inclusief broodjeslunch
Locatie

Op locatie

Mechelen (campus Kruidtuin)

Inschrijven Je hebt reeds de basisprincipes van Canva onder de knie, je volgde reeds een basistraining of hebt al ervaring met het gebruik van Canva

Inhoud

Ben jij al bekend met de basis van Canva en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor onze geavanceerde Canva-training speciaal voor leerkrachten! Deze cursus biedt niet alleen een snelle herhaling van de basisprincipes, maar duikt dieper in de krachtige functies die Canva te bieden heeft.

Leer hoe je complete bundels kunt samenstellen voor je lessen, waarmee je efficiënt en effectief je onderwijsmateriaal kunt organiseren. Verbreed je horizon met videobewerkingstechnieken om dynamische en boeiende video's te maken die je leerlingen zullen fascineren. Daarnaast gaan we aan de slag met het creëren van interactieve leerspelletjes die het leren leuk en interactief maken.

Ontdek ook hoe je de nieuwste AI-functies binnen Canva kunt inzetten om je ontwerpen sneller en slimmer te maken, waardoor je nog meer tijd bespaart. Met deze vaardigheden transformeer je jouw lesmaterialen en maak je leren een boeiende en interactieve ervaring.

Schrijf je in en til je educatieve content naar een professioneel niveau met onze Canva-training voor gevorderde leerkrachten!

Doelstellingen​

  • **Mastering Geavanceerde Functionaliteiten**: Deelnemers zullen leren om geavanceerde functies van Canva te gebruiken, zoals videobewerking en het maken van bundels, waardoor ze meer samenhangende en uitgebreide educatieve materialen kunnen creëren die zowel informatief als aantrekkelijk zijn.
  •  **Ontwikkeling van Interactieve Leermiddelen**: Aan het einde van de cursus zullen de deelnemers in staat zijn om interactieve leerspelletjes te ontwerpen die het leren stimuleren en de betrokkenheid van leerlingen verhogen, met behulp van de tools en technologieën beschikbaar in Canva.
  • Toepassen van AI in Lesmateriaal Ontwerp**: Deelnemers zullen de kunstmatige intelligentie mogelijkheden van Canva leren gebruiken om efficiënter en effectiever visuele content te ontwerpen, waardoor ze tijd besparen en hun creatieve processen optimaliseren.

Doelgroep

klasleerkrachten, zorgleerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiding

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt reeds de basisprincipes van Canva onder de knie, je volgde reeds een basistraining of hebt al ervaring met het gebruik van Canva

Opmerkingen

Blijf je graag op de hoogte van ons professionaliserings- en nascholingsaanbod? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Prijsopmerkingen

inclusief broodjeslunch

Spreker

Cindy Timmers
​Pedagogisch coach en freelance bijscholer​

09:15 : 15:30
09:15 : 15:30
Canva voor gevorderden
     In deze workshop ga je als leerkracht dieper in de Canva-editor werken. Je leert enkele toffe tips en tricks om de mooiste werkbladen te maken. Je ontdekt meer van Canva-presentaties en Canva- video’s én je krijgt toegang tot toffe lettertypecombinaties en elementen, speciaal ontworpen voor leerkrachten.Deelnemers hebben een Canva-account en brengen een eigen laptop mee. Na deze nascholing kan je... boeiende werkbladen makenwerken met presentatieswerken met video
Georganiseerd door Vormingscentrum Onderwijs
Thema’s

Aanbod kleuteronderwijs

Aanbod lager onderwijs

Aanbod secundair onderwijs

Aanbod voor schoolleiding

ICT en media