Checklist voor nieuwe studenten

Welkom bij Thomas More! We hopen dat je je snel thuis zal voelen op jouw campus en in jouw opleiding. Maar je hebt ongetwijfeld nog wat vragen: hoe moet je inloggen op je Thomas More-account? Waarvoor dient die kraskaart? Waar vind je je mail? ... Op deze pagina vind je tal van tips & tricks die je een vlotte start op onze hogeschool garanderen!

image.alt

First things first: activeer je account en je Thomas More-login

Om toegang te krijgen tot onze leeromgeving Canvas, het studentenportaal, je mail ... is het belangrijk dat je eerst en vooral je account activeert. Hou je kraskaart, je studentenkaart en je identiteitskaart bij de hand.

Surf naar activatie.kuleuven.be en vul als gebruikersnaam je studentennummer in. Dat is het r-nummer op de achterzijde van je studentenkaart.

Vul daarna de activatiecode in die op jouw kraskaart staat & je rijksregisternummer en kies een wachtwoord.

Je account wordt nu aangemaakt en gesynchroniseerd naar alle platformen. Let op,  op piekmomenten kan dit max. een uur duren.

Werkt je code niet? Neem contact op met onze helpdesk via servicedesk.thomasmore.be en kies 'ik kan niet inloggen'.

 

>> Mijn account activeren!
image.alt

Next: voeg het studentenportaal toe aan jouw favorieten

Ben je student aan Thomas More? Dan is het studentenportaal jouw place to be!

Je kan er

  • info vinden over onthaalactiviteiten en start academiejaar
  • terecht voor vragen over je studies, vrijstellingen of je campus
  • een probleem met ICT of infrastructuur melden
  • doorklikken naar Canvas, jouw digitale leeromgeving
  • tal van andere handige links terugvinden
  • noodnummers raadplegen
  • geweldige ideeën lanceren
  • ...

Of gewoon even checken wat de pot vandaag schaft in het studentenrestaurant op jouw campus! Laat het smaken!

Inloggen op het studentenportaal doe je via student.thomasmore.be met jouw r-nummer@student.thomasmore.be en het paswoord dat je zelf hebt ingesteld bij het activeren van je account!

 

>> Naar het studentenportaal!

Check this out!

Op kot

Op kot gaan is best een spannende stap. In het begin is het wat wennen, maar na een tijdje is je kot je tweede thuis en beleef je er de tijd van je leven! Raadpleeg onze kotdatabank!

Lees meer

Studeren op maat

Als topsporter, mantelzorger of kunstenaar aan de hogeschool? Blokken met een functiebeperking of leerstoornis? Studeren en ondernemen combineren? Wat je achtergrond ook is, wij geven je studies alle kans op slagen!
 
Lees meer

Sharing is caring!

Zit je nog met vragen of wil je iets delen met je medestudenten? Word lid van onze Facebook-groep voor nieuwe studenten aan Thomas More.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wanneer je inschrijft als nieuwe student aan Thomas More, vliegen er een heel aantal hogeschooltermen rond je oren. Omdat veel studenten dezelfde vragen hebben, hebben we de meest gestelde vragen gebundeld in deze FAQ!

Lees meer