LEON | Kenniscentrum Onderwijs

LEON is het kenniscentrum van de lerarenopleidingen van Thomas More Mechelen dat nascholingen en professionaliseringstrajecten organiseert voor alle actoren actief in het onderwijsveld. Wij bieden leerkrachten, directies en middenkader de kans om zich bij ons te verdiepen in de nieuwste onderwijskundige, pedagogische en didactische ontwikkelingen.
Want leren stopt nooit. Leren doe je een leven lang.

Vormingen en studiedagen in de kijker

image.alt

Heel wat directies, leerkrachten, CLB-medewerkers, …  hebben vragen over het omgaan met de verwachtingen en onzekerheden die een religie als islam oproept binnen scholen. Tijdens de lezing van K. Benhaddou en E. Le Roi krijg je een antwoord op al deze vragen.

meer info
image.alt

Op woensdag 20 maart en 27 maart 2019 organiseert Thomas More voor de negende keer de Impulsdagen ‘Hoever gaat onze zorg?’. Net zoals de voorbije edities focussen we op zorg en zorgbeleid in het Vlaamse onderwijs. meer info

image.alt

In deze workshop krijg je inzicht in wat computationeel denken juist is én hoe je dit kan integreren in je STEM-lessen. Je gaat naar huis met heel wat inspiratie voor je lessen!

meer info

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik schrijf me in voor de LEON-nieuwsbrief!
Header-CTA-LEON