Ga naar de hoofdinhoud
Onderzoeker

Ivo Bernaerts

Zorg en Welzijn - Mens en Welzijn

Ivo Frans Bernaerts is psycholoog-onderzoeker (PhD) en doctoreerde op inspraak en medezeggenschap aan de Open Universiteit Nederland. In zijn onderzoek focust hij o.m. op de ontwikkeling van psychodiagnostisch instrumentarium. 

Over Ivo

Ivo Frans Bernaerts is psycholoog-onderzoeker (PhD) en doctoreerde op inspraak en medezeggenschap aan de Open Universiteit Nederland Faculteit Psychologie. 
Momenteel werkt hij als docent Psychodiagnostiek en beleidsco├Ârdinator Kwaliteitszorg & Vorming ┬áin de opleiding Toegepaste Psychologie en als onderzoeker binnen het Psychodiagnostisch Centrum (PDC) van Thomas More. Zijn onderzoeksinteresses zijn breed te situeren binnen diverse psychologische werkvelden (o.a. arbeids- en organisatiepsychologie, klinische- en gezondheidspsychologie, schoolpsychologie en pedagogische psychologie). Zijn focus ligt zowel op de ontwikkeling van en kwaliteitsonderzoek naar psychodiagnostisch instrumentarium als op effectonderzoek van innovatieve psychologische interventies in de praktijk.