Campus Sanderus

Campus Sanderus ligt in het hartje Antwerpen, is gloednieuw en uitgerust met de nieuwste snufjes: een hightech audiolab, een zwevende aula, hypermoderne observatie- en praktijklokalen, een studentenlounge, een groene patio… Kortom, een ideale plek om te studeren!

Volg Campus Sanderus op Facebook

Onthaal Campus Sanderus
T + 32 (0)3 241 08 29

Adres

Molenstraat 8
2018 Antwerpen

Openingsuren

maandag - vrijdag
8 - 18 u.

 

 

 

Hoe bereik je de campus?

trein

Vanuit station Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Berchem neem je vlot de bus, tram of fiets tot aan de campus.

bus

De campus ligt op wandelafstand van de belangrijkste bus- en tramlijnen.

fiets

Er zijn fietsenstallingen op de campus. Je kan een dagfiets lenen op de campus of huren bij Levanto of Velo. Meer info bij stuvo.

auto

Klik hier voor parkeermogelijkheden nabij de campus.

Opleidingen op deze campus

Op Campus Sanderus organiseren we twee bacheloropleidingen. Je kan kiezen voor Logopedie en Audiologie of voor Toegepaste Psychologie.

Daarnaast kan je je op de campus verder specialiseren met maar liefst elf postgraduaten of je als professional bijscholen in de vormingscentra van de beide bacheloropleidingen.

2.138
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

27 april
Zaterdag 10u - 14u
27 april
Zaterdag 10u - 16u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Op Campus Sanderus werken we actief aan volgende onderzoeksthema’s:

Health & Care challenges

  • E-health and E-care
  • Assessment and screening
  • Forensic psychology
  • Designing effective interventions
  • Empowering circles of care
  • Diversity in care

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open met een gevarieerd aanbod.

Een plek om te werken of studeren? In het leercentrum kan je elke dag tussen 8 en 18 uur terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken. Behalve op vrijdag, dan sluit het leercentrum een uurtje vroeger om 17 uur.