Overslaan en naar de inhoud gaan

Kookboek

De klok rond lekker en gezond voor 6 euro

Een buitengewoon kookboek, dat is dit boek zeker. Dit kookboek leert je niet alleen hoeveel vlees, groenten of kaas een gezond dagmenu bevat. Het helpt je ook om heerlijke en gezonde gerechten op tafel te toveren, voor gemiddeld 6 euro per persoon per dag.

Wat

Kookboek boordevol gezonde en betaalbare recepten

Prijs
14,95 euro*

*excl. verzendkosten

Bestel je kookboek

Het kookboek 'De klok rond lekker en gezond voor 6 euro' is intussen al het derde kookboek van CEBUD. Het bevat acht dagmenu's waarin de kostprijs voor drie hoofdmaaltijden en twee tussendoortjes gemiddeld 6 euro bedraagt. Daarnaast bevat het boek heel wat extra recepten waarmee je zelf tapenades, granola en chocoladepasta kan maken.

​Bij alle gerechten worden de bijhorende hoeveelheden voor een en vier personen vermeld zodat je zelf kan berekenen hoeveel je nodig hebt voor twee, drie of meer personen. Daarnaast worden ook het aantal koolhydraten, eiwitten, vetten en calorieën vermeld.

​Vooraan bundelt het boek allerlei tips die je helpen een weekmenu op te stellen en om budgetvriendelijk te winkelen. Zo is het kookboek niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je portemonnee!